În urmă cu câteva zile, Oana Roman și Marius Elisei au organizat o super petrecere pentru fiica lor Isabela.

Vedeta TV a povestit pe rețelele de socializare cât este de dezamăgită că bunicii fetiței au uitat de ziua ei.

Chiar dacă au divorțat, Oana Roman și Marius Elisei au decis ca de dragul fiicei lor să rămână prieteni și să împartă responsabilitățile în ceea ce privește educația Isabelei. Recent, micuța a împlinit 7 ani, iar părinții i-au organizat o petrecere pe cinste.

După aniversare, Oana Roman a povestit în mediul online că în afara de mama ei, Mioara Roman, cu care locuiește în aceeași casă, nici tatăl ei, Petre Roman, nici bunicii paterni nu i-au urat „La mulți ani!” fiicei sale.

„Cu ocazia zilei Isabelei mi s-a confirmat încă o dată că anumiți oameni pur și simplu nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu mai au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i trag la răspundere, să-i sun și să-i întreb: De ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie. De fapt bunicii ei nu au fost lângă ea niciunul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon.

OK, poate că nu-ți place de mine, poți să consider că nu am fost o fiică bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are? Cum îi explici unui copil că niciun bunic nu a simțit să îi dea un telefon de ziua ei, să îi spună La mulți ani? Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni. Anul ăsta, nimeni”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.