Oana Roman și Marius Elisei se afișează din ce în ce mai des după împăcare, iar în urmă cu doar câteva ore au surprins pe toată lumea cu un clip video pe care ulterior l-au șters de pe Instagram.

Aceștia s-au filmat în intimitate, în timp ce erau în dormitor, iar tatăl fetiței vedetei era complet dezbrăcat.

Dragostea dintre Oana Roman și Marius Elisei e cu mult mai puternică după ce s-au împăcat, iar aceștia apar mai tot timpul în ipostaze care mai de care pe paginile lor de socializare, dar cu ultima postată cu siguranță au dat gata pe toată lumea.

Oana Roman a publicat imagini din intimitate cu Marius Elisei
Cei doi se pregăteau pentru un eveniment la care luau parte, iar în timp ce Oana Roman se filma în oglindă în rochia pe care o avea să o poarte, Marius Elisei și-a făcut prezența, dar nu oricum, ci complet dezbrăcat lângă vedetă.

Norocul său a fost că a putut să nu arate chiar tot și s-a ajutat de rochia vedetei, însă au fost câteva fracțiuni de secundă în care ținuta Oanei Roman i-a cam jucat feste, iar Marius Elisei a fost la un pas de a arăta mai mult decât ar fi trebuit pe rețelele de socializare.

Aceștia au încercat să facă un clip video haios pe Instagram, însă după doar câteva minute de la publicare l-au șters, iar ulterior au postat amândoi câte un mesaj dur, semn că au primit destul de multe critici de pe urma video-ului.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!