Bianca Comănici trece prin clipe foarte grele din cauza sănătății. Fosta concurentă Puterea Dragostei a fost nevoită să cheme ambulanța înainte de a intra în direct pentru a prezenta emisiunea de pe Wowbiz.

Panică pentru Bianca Comănici. Ce a pățit concurenta de la Puterea Dragostei

Pentru că își ține la curent fanii cu tot ceea ce face, Bianca Comănici le-a mărturisit, ulterior, ce simptome a avut. Tânăra a spus că a rămas fără aer și că a simțit o stare de greață. Nu știe exacct ce are, dar le-a cerut sfatul prietenilor de pe Instagram.

„Sunt puțin cam bolnăvioară, nu știu de ce. Nu am energie deloc și simt că rămân fără aer și am o stare de greață, mă doare burtica. Ce să fac în situația asta?’, a declarat Bianca Comănici pe Instagram. 

„Îmi cer scuze că am întârziat puțin, dar după cum știți nu m-am simțit foarte bine, dar am filmat joculețul pentru duminică și invitații au sosit’, a continuat fosta concurentă Puterea Dragostei.

Medicii de pe Ambulanță i-au făcut Biancăi Comănici o perfuzie care să o pună pe picioare și cu ajutorul căreia a reușit să prezinte emisiunea.

Ea a dezvăluit că în urmă cu câteva zile a început un tratament cu pastile care i-au făcut rău, motiv pentru au apărut stările de greață și durerile de stomac.

Cu toate acestea, ea a făcut și un test covid-19, pentru a fi sigură că toți cei din jurul ei sunt în siguranță. A ieșit negativ, spre liniștea brunetei.

„Mă simt mai bine acum, pentru că am făcut o perfuzie. Am luat zilele trecute niste pastile pe care nu trebuia sa le iau. Mi-am distrus stomacul, dar acum sunt bine.(…) Am făcut și test COVID și nu am fost testată poztiv’, a spus Bianca Comănici.

Bianca Comănici: „Viața e scurtă, fă ce te face fericit!”

Recent, costa concurentă Puterea Dragostei  și-a tatuat mâna dreaptă. Ea a ales să își imprime pe corp cuvintele „60 seconds”, iar dedesubt are desenată o casă, sub care scrie mama.

„Nu îmi plac tatuajele foarte evidente, cu semnificația foarte evidentă. Tatuajul cu „60 seconds’ l-am ales pentru că am văzut pe Tik Tok la o fată. Este un fel de contrazicere la primul meu tatuaj. Tatuajele le fac pentru că pe mine mă ajută psihic, mă fac să mă simt bine.

Dacă ar fi ca voi să mai aveți 60 de secunde să trăiți, ați avea regrete? Da sau nu? Eu consider că da, acest tatuaj semnifică de fapt „Trăiește-ți viața!’. Nu mai am dreptul să fiu cu capul în nori, dar trebuie să îți trăiești viața pentru că doar una ai. Fă tot ceea ce te face fericit pentru că viața este scurtă’, le-a explicat Bianca fanilor ei.

„Al doilea tatuaj unde scrie mama, o căsuță și hornul făcut cu color. Inițial am văzut tatuajul ăsta doar cu căsuța. Pentru mine, casa e sfântă. Prefer să stau o viață la mine acasă. Nu există un loc mai frumos decât casa mea.

Când am vorbit cu mama și i-am arătat tauajul am realizat că casa mea este mama. Mi-a spus să nu îmi mai fac, dar am văzut-o zâmbind. Nu mi-am mai făcut tatuaj pentru cineva anume’, a adăugat Bianca Comănici.

Citeste si: Afla cum poti sa platesti mult mai putin la factura ta de curent. Este gratis!