Un tânăr din Botoșani dispăruse de mai bine de o săptămână, de acasă.

Din fericire, familia a reușit să îl găsească. Ce mesaj au transmis apropiații acestuia.

Un tânăr din Botoșani, pe nume Paul, dispăruse, pe 7 ianuarie, de acasă. Atât familia, cât și apropiații acestuia nu mai știau nimic despre tânăr, astfel că au cerut și ajutorul autorităților, dar și comunității din care fac parte. La momentul respectiv, soția și rudele au transmis mesajul următor: „Familia și prietenii anunță dispariția de la domiciliul din Botoșani a numitului Paul Balan de aproximativ o săptămână. Cei care au văzut persoana respectivă sau au informații unde s-ar putea afla vă rugăm să contactați Poliția la numărul unic de urgență 112, sau familia persoanei Ionela Ramona Anton și Aurica Balan. Vă rugăm să distribuiți mesajul cât se poate de mult să îl găsim pe Paul”.

Din fericire, după 10 zile de căutări, tânărul din Botoșani a fost găsit. Era la un prieten, bine-merci! Astfel, Paul s-a întors acasă, alături de familie, potrivit botosaneanul.ro.

”Vă mulțumim la toți și toate persoanele implicate în găsirea persoanei dispărute. Persoana dispărută a fost găsită, este bine și se află acasă cu familia. Încă o dată, mii de mulțumiri și să vă dea Dumnezeu multă sănătate și toate cele bune”, au transmis apropiații tânărului din Botoșani.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<