Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, nu se mai ascunde! Cine a trecut pe primul loc în viața ei, după divorțul de artist?!

Raluca Pastramă și Pepe au divorțat în urmă cu câteva luni la notar, după un mariaj care a durat 8 ani de zile, din care au rezultat și două fetițe superbe. Relația lor dădea semnă că se răcește încă de la finalul anului trecut, dar toată lumea spera că cei doi vor ajunge la sentimente mai bine.

Nu a fost așa, iar decizia unei separări definitive a venit la scurt timp. Acum, toată lumea vrea să știe care va fi următorul pas al celor doi, de vreme ce acum merge pe drumuri separate. Ambii au suferit și încă suferă enorm după divorț, așa că puțin probabil să-și refacă viața atăt de rapid.

Totuși, Raluca Pastramă a luat pe toată lumea prin surpindere cu ultima postare de pe rețelele de socializare.

Focoasa brunetă i-a transmis un mesaj înduioșător celui mai important bărbat din viața ei, adică fratelui ei. Iată ce ia scris vedeta!

Fosta soție a lui Pepe i-a transmis un mesaj emoționat lui Bombo Pastramă, fratelui ei, care a reușit să o înduioșeze enorm prin grija pe care i-o acordă fiului său.

Raluca a ținut să posteze o imagine cu acesta și să scrie și câteva rânduri în care îi destăinuie cât de mult îl apreciază pentru felul în care își tratează băiețelul.

„Ce te iubeam eu înainte, acum te divinizez pentru felul in care ai grija de puiu’ tău! @bombo.pastrama Baietii vietii mele!!!”, i-a transmis Raluca Pastramă fratelui ei pe contul de Instagram.