Cum o simplă plantă poate să îți salveze viața

[read more]

Un bărbat din Bulgaria a fost diagnosticat cu o tumoare benignă pe creier în anul 2002. Deși operația a avut succes, tumora s-a dezvoltat la loc după doi ani și a fost nevoie de o nouă intervenție chirurgicală. După aceasta, bărbatul a fost paralizat pe partea stângă a corpului și a fost diagnosticat cu o tumoare atipică. Încercarea de a trata această tumoare cu radioterapia nu a avut succes și bărbatul a fost programat pentru o nouă intervenție chirurgicală. În timpul reabilitării, bărbatul a întâlnit un alt pacient care i-a schimbat complet viața și l-a ajutat să lupte împotriva cancerului.

Pacientul care a schimbat viața bărbatului a fost diagnosticat cu cancer la rinichi. După ce a fost informat că nu mai are mult timp de trăit, a aflat despre o plantă numită soc și cum să o prepare. Socul crește mai ales în deșert și pe lângă râuri și are fructe asemănătoare cu afinele. După ce a cules fructele, pacientul a pus alternativ un strat de fructe de soc și un strat de zahăr într-un borcan și l-a lăsat să se fermenteze timp de două săptămâni. Apoi, borcanul a fost sigilat și păstrat în frigider.

Bărbatul cu tumora atipică a urmat exemplul pacientului său și a început să consume soc. După patru ani de la ultima sa intervenție chirurgicală, bărbatul nu a mai avut nicio recidivă. Mai mult decât atât, medicul său a confirmat că un alt pacient al său suferind de cancer la sân s-a vindecat după ce a folosit același remediu.

Socul poate fi consumat împreună cu medicamentele prescrise, dar are beneficii și în ceea ce privește sistemul imunitar și în cazul multor altor boli. Deși gustul poate fi puțin neplăcut la început, socul poate fi consumat și de cei care doresc să își întărească sistemul imunitar sau să lupte împotriva gripei.

Concluzionând, această poveste arată că medicina poate fi găsită oriunde în jurul nostru și că uneori cele mai simple remedii pot avea cele mai mari efecte. Este important să fim deschiși la noi soluții și să nu ne pierdem niciodată speranța.

[/read]