Ipostaza rușinoasă în care a fost surprinsă Brigitte Pastramă.

Soția lui Florin Pastramă a trecut prin cele mai jenante clipe din ultimele luni. Ce i-a putut face una dintre angajate este dincolo de orice imaginație. Vedeta a izbucnit în plâns și a sunat-o imediat, pentru a-i face reproșuri. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Poze intime cu Brigitte Pastramă au fost făcute publice
Brigitte Pastramă trece prin momente cumplite. Frumoasa brunetă este protagonista unui scandal de zile mari, după ce au apărut imagini cu ea dezbrăcată în sfera publică.

Gina, una dintre angajatele soției lui Florin Pastramă, a umblat în telefonul vedetei de la Antena Stars, de unde a extras câteva fotografii cu Brigitte aproape dezbrăcată, apărând doar în lenjerie intimă. Apoi, angajata respectivă a distribuit una dintre pozele intime cu soția lui Florin Pastramă printre muncitorii angajati la firma lui Brigitte.

Muncitorii au râs pe seama vedetei și și-au dat demisia, rând pe rând, până când Brigitte s-a trezit de una singură. Bruneta a avut o cădere nervoasă și a luat imediat măsuri în privința angajatei sale, cerându-i explicații.

„Cu ce ți-am greșit eu ție, și de ce ai dat tu poze cu mine în lenjerie de corp și ai zis că sunt pocăite, ai dat poze în lenjerie de corp de pe telefonul meu. I-ai dat poză și i-ai spus uite pocăita, cu ce ți-am greșit eu în lumea asta de râzi de mine. Tu i-ai dat o poză (…)”, i-a reproșat Brigitte Pastramă angajatei sale Gina.

Ce mesaj i-a transmis Brigitte Pastramă angajatei sale, după ce femeia a distribuit poze intime cu vedeta muncitorilor săi
Brigitte Pastramă a vorbit despre această problemă în cadrul emisiunii sale de la Antena Stars. Vedeta este dezamăgită de oamenii care nu-i acordă respect și spune că nu se aștepta să fie trădată de unul dintre oamenii în care avea cea mai mare încredere.

Fosta doamnă Năstase nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Ginei, angajata sa care a distribuit pozele intime în rândul muncitorilor de la firma sa, spunând că atunci „când ești bun ești luat de prost!”

„Sunt foarte supărată pentru că oamenii n-au respect, nu-i interesează că tu ai propriile tale probleme, că de ce nu îi asculți, m-am săturat. Nimeni nu este de neînlocuit. M-am descurcat și când Florin a plecat deși mi-am dat afară șoferul, m-am descurcat singură și atunci… Când ești bun ești luat de prost.” , a mai spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<