Teo Trandafir a avut-o invitată în emisiunea sa pe Bianca Rus.

La un moment dat, cântăreața a folosit un apelativ care a deranjat-o extrem de tare pe îndragita prezentatoarea. Nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să o pună la punct pe artistă.

Teo Trandafir intră mereu în contact cu vedetele din țara noastră. Rare sunt momentele în care vreo persoană publică reușește să o scoată din sărite pe îndragita prezentatoare.

Ei bine, se pare că Bianca Rus a enervat-o la culme pe Teo Tradanfir. Cântăreața a folosit un apelativ nepotrivit, așa că colega lui Bursucu a decis să o pună la punct pe invitată.

Teo Trandafir s-a simțit jignită de Bianca Rus

Teo Trandafir a fost jignită de Bianca Rus, în direct, la TV. Cântăreața a fost invitată în platoul de Kanal D să vorbească despre ultimele noutăți din viața sa.

Însă, la un moment dat, aceasta a decis să împărtășească cu cei doi prezentatori o melodie compusă de ea. Într-un vers, Bianca Rus i s-a adresat prezentatoarei cu titlul de „mătușică’. Lucrurile nu s-au terminat aici. Artista a continuat și i-a mai spus și „doamna Teo’, lucru care a enervat-o și pe tare pe vedetă.

Nu mult a durat până când Teo Trandafir a decis să îi dea replică invitatei sale. Iată ce răspuns i-a dat acesteia.

„Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă’, i-a retezat-o Teo Trandafir, în direct

Deși pentru moment lucrurile s-au liniștit, tensiunea din platou se resimțea în aer. Alături de Raluca Podea și Laurette, Bianca Rus a participat la o probă culinară.

Spre surprinderea tuturor, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil! a întrebat: „Pe ouăle din magazine scrie când expiră sau ce scrie?’

 „Scrie când inspiră’, a răspuns Teo Trandafir, vizibil deranjată de faptul că aceasta pune astfel de întrebări.


economie la energie