Jason Momoa și Lisa Bonet s-au despărțit, după 16 ani de relație și 4 ani de căsnicie.

Actorii au făcut anunțul cel trist pe rețelele de socializare, iar fanii au fost șocați să audă această veste. Cei doi au împreună doi copii,  Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și Lola Iolani Momoa.

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood a decis să se despartă. Jason Momoa și Lisa Bonet au decis să meargă pe drumuri diferite, după 16 ani de relație și 4 ani de căsnicie.

Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare chiar de cei doi actori.

Formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, însă vestea despărțirii a picat ca un trăsnet. Jason Momoa și Lisa Bonet au decis să se despartă, după 4 ani de căsnicie și 16 ani de relație.

Pe contul lor de socializare, cei doi actori au postat un mesaj în care își anunță fanii că vor divorța.

„Cu toții am simțit persiunea și schimările acestor timpuri transformatoare… Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, dăm vestea familiei noastre. O luăm pe drumuri diferite în această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate’, a fost anunțul făcut de cei doi.

Chiar dacă vor merge pe drumuri diferite, Jason și Lisa susțin că se vor iubi în continuare și se vor susține necondiționat.

„Iubirea dintre noi continuă să existe și evoluează în feluri în care dorește să fie știută și iubită. Ne eliberăm unul pe altul ca să fim cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru rămâne pentru această viață sacră și pentru copiii noștri’, au mai spus cei doi.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut în 2005, într-u club. În 2017, cei doi artiști au deci să se căsătorească. Aceștia au împreună și doi copii, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și Lola Iolani Momoa.

Lisa Bonet mai are o fată din prima căsătorie, Zoe Kravitz, de care actorul a avut mare grijă.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<