Cel care este supranumit „Prinţişorul Craiovei” a ajuns de nerecunoscut! Ce decizie radicală a luat Adrian Mititelu Junior:

Adrian Mititelu Jr. este, de departe, cel mai non-conformist patron de echipă de fotbal din Liga 1.

Pe lângă tatuajele care îi acoperă aproape tot corpul, „Prinţişorul Craiovei” a atras atenţie şi prin frizurile sale. Totuşi, Adrian Mititelu Jr. a luat o decizie care a surprins pe toată lumea.

Acesta s-a tuns scurt şi a postat imaginea pe reţelele de socializare.

FC Argeş – FC U Craiova 1948 1-0 a fost un meci cu încărcătură emoţională pentru antrenorul oltenilor. Mutu a pierdut meciul cu echipa care l-a lansat în fotbalul mare.

Adrian Mititelu Jr. ar putea lua o decizie radicală şi să îl demită pe Adrian Mutu.„Orice meci pierdut nu e o plăcere. Suferim la fazele fixe. Trebuie să muncim, să învăţăm din greşeli. Trebuie să dea de gândit pentru că noi comitem aceeaşi greşeală. În 5 meciuri n-am primit gol din acţiune fluidă, ci doar din fază fixă. În România, fiecare echipă luptă pentru fiecare punct. Nu are de ce să îmi fie teamă. Patronatul va lua decizia pe care o crede de cuviinţă. Rezultatele întârzie să apară”, a declarat Adrian Mutu la digisport.ro.

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!