Atac incredibil al ultraşilor FC U Craiova 1948 la Adrian Mititelu Jr.: „Maimuţoiul cu aere de patron îşi bate joc de club!”

Ultraşii din Peluza Sud 1947, cei care susţin FC U Craiova 1948, au lansat un atca incredibil la adresa lui Adrian Mititelu Jr., cel care conduce clubul.

Fanii sunt nervoşi din cauza rezultatelor modeste din acest start de sezon, dar şi a modului în care Adrian Mititelu Jr. conduce clubul. Cei din Peluza Sud 1997 fac apel la fanii echipei să vină în număr cât mai are la stadion la derby-ul cu FCSB.

„Sâmbătă, începând cu ora 20:00, Știința întâlnește FCSB, iar ca la orice meci împotriva unei echipe din capitală stadionul trebuie să erupă iar adversarii trebuie să înțeleagă încă de la început ca au ajuns în capitala suporterilor. Ne vedem începând cu ora 17:00 în Centrul Vechi de unde vom pleca organizat spre stadion. Nu uitați, pentru prezența pe stadion este necesară dovada vaccinării, a unui test negativ sau a trecerii prin boală.

(…) Știm, echipa nu arată deloc așa cum am fi vrut, jucătorii nu arată atitudine și devotament, Mititelu și maimuțoiul cu aere de patron își bat in continuare joc de club, dar este datoria noastră să cântăm pentru cel mai de preț club din România. Poate să plouă, să fie vânt, să moară o lume întreagă, să fie ziua cea mai neagră, noi pentru Știința vom cânta indiferent de situație„, au transmis ultraşii.

Adrian Mititelu Jr. se află în conflict, în această perioadă, şi cu ultraşii Universităţii Craiova, marea rivală din oraş. Ultraşii Universităţii Craiova i-au acuzat pe cei de la FC U Craiova 1948 că îşi cumpără singuri bilete pentru partida cu FCSB. Adrian Mititelu Jr., cunoscut şi ca „Prinţişorul Craiovei”, le-a oferit o replică dură.

„Nu este nimic adevărat din afirmaţiile celor de la Peluza ANRP. FC U Craiova nu apelează la practicile celor de la CSU din anii trecuți. Această gașcă intitulată peluză este de fapt o adunătură de foști angajați ai familiei mele şi ai clubului nostru, actuali angajaţi ai lui Mihai Rotaru sau prin cadrul clubului pe care îl susţin, câțiva chiulangii de liceu şi câţiva administratori de bloc de prin Craioviţa Nouă.

Echipa lui Adrian Mititelu Jr. are meci tare cu FCSB. Echipa lui Edi Iordănescu vine după victoria uriaşă din derby-ul cu Dinamo şi nu concepe alt rezultat decât victoria. Acest rezultat i-ar putea fi fatal lui Adrian Mutu. FC U Craiova 1948 nu a mai câştigat de 4 meciuri în Liga 1.

Potrivit sursei citate, Adrian Mutu ar putea fi înlocuit cu Mircea Rednic. „Puriul” s-ar afla în negocieri și cu Dinamo, astfel că Mititelu Jr. are concurență în lupta pentru semnătură. În acest moment, FC U Craiova ocupă locul 12 în Liga 1, cu 8 puncte adunate după tot atâtea meciuri. Oltenii au un golaveraj negativ, 7-9.