Există oameni pe lumea asta care reprezintă îngeri păzitori pentru cei în nevoie. În cazul Pearl Zambrano, îngerul ei păzitor a fost proprietarul apartamentului în care locuia. Într-un moment dificil, când nu avea bani să plătească chiria, Rafael Trevino i-a oferit un loc unde putea să stea, refuzând plata chiriei în schimbul unui alt lucru: să-și termine studiile. Ceea ce a făcut din Trevino un adevărat înger pământesc.

[read more]

Subtitlu 1: Fără ajutor, o mamă singură nu avea unde să meargă

Pearl Zambrano și-a pierdut slujba și nu avea unde să se ducă cu cei doi copii ai săi. Era o mamă singură și nu avea pe nimeni altcineva la care să apeleze. Situația era cu atât mai dificilă cu cât nu-și găsea nici un nou loc de muncă prea repede. În momentul în care a întâlnit din întâmplare fostul proprietar al apartamentului în care a locuit, Rafael Trevino, acesta i-a oferit un loc unde putea să stea. Dar aceasta nu a fost singura ofertă pe care Trevino i-a făcut-o.

Subtitlu 2: Îngerul pământesc care a refuzat banii

Rafael Trevino a refuzat să primească bani de la Pearl Zambrano pentru chiria pe care o datora. În schimb, el a vrut să o ajute să-și termine studiile. Trevino, care lucrează 16 ore pe zi pentru a se asigura că chiriașii lui nu întârzie cu plata, a avut o motivație bună pentru acest gest: dorea să continue tradiția tatălui său de a ajuta oamenii din jurul său. Fiul dorea să fie la fel ca tatăl său și să ajute oamenii din jurul său, de aceea a făcut gestul de a refuza banii și a cerut să vadă pe Pearl terminându-și studiile.

Subtitlu 3: Un înger pământesc într-o lume care are nevoie de mai mulți ca el

Rafael Trevino este un exemplu de înger pământesc care face diferența în viața altora. El crede în ajutorul reciproc și în faptul că trebuie să ne ajutăm unii pe alții pentru a face lumea un loc mai bun. Dacă toată lumea ar fi ca el, lumea în care trăim s-ar schimba complet și cu siguranță ar fi mai bună decât este acum.

În concluzie, există oameni pe lumea asta care reprezintă îngeri păzitori pentru cei în nevoie și Rafael Trevino este un exemplu foarte bun în acest sens. Gestul său de a încuraja o mamă singură să-și termine studiile în schimbul chiriei neplătite ar trebui să ne inspire pe toți să facem mai mult pentru a ajuta oamenii din jurul nostru.

[/read]