Raluca Pastramă a fost criticată dur pe Internet pentru gestul său. Ipostaza în care s-a fotografiat i-a scot din sărite pe internauți.

Raluca Pastramă, criticată pe Internet
Fosta soție a lui Pepe a intrat în anteția internauților, după ce a postat o fotografie pe rețelele de socializare.
Zeci de comentarii negative au curs în mediul online, iar fanii nu au fost deloc mulțumiți de ceea ce au văzut. Mai exact, Raluca Pastramă a postat o poză cu una dintre fetițele sale, în timp ce o pupă pe gură.

Cu atât mai mult, fanii au fost și mai nervoși în momentul în care au observat că vedeta de televiziune a șters comentariile răutăcioase.

„Urât din partea ta. Ștergi comentariile care nu îți convin și mai urât este să îți pupi copilul pe gură”, a fost doar unul dintre comentariile lăsate de internauții furioși.

Pepe și Raluca Pastramă vor petrece Paștele împreună, alături de familie și de cele două fetițe pe care le au împreună. Artistul așteaptă cu nerăbdare să se așeze cu toți apropiații la masă.

„ Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună.

Au şi vor avea mereu tot ceea ce le va fi necesar. Poate chiar puţin mai mult. Îmi cunosc bine fetele, nu sunt pretenţioase.

Dar nici nu pot să vă dezvălui cu ce va veni Iepuraşul, fiindcă o surpriză trebuie să rămână o surpriză.
Voi mai discuta cu ele, cu câteva zile înainte de Paşti. Abia atunci, noi şi Iepuraşul vom avea o imagine clară asupra viitoarelor surprize!’, a declarat Pepe, potrivit playtech.ro.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<