Daca suferiti de dureri de glezne, spate si o senzatie de greutate in picioare poate fi foarte neplacut si afecteaza calitatea vietii. Din fericire, puteti incerca un tratament natural care va poate ajuta sa va intariti oasele si sa le ajutati sa functioneze asa cum o faceau cu 20 de ani in urma.
[read more]
Subtitlu 1: Reteta preferata a bunicilor noastre

Acest remediu din alcool, iod si aspirina era una dintre retetele preferate ale bunicilor noastre. Cu ajutorul a doar trei ingrediente, puteti intineri oasele cu 20 de ani. Este recomandat celor care simt greutate in picioare, dureri la glezne si spate sau sufera de rani mai vechi. Nu aveti nevoie de nici un medicament scump, creme sau magneti. Aceste ingrediente sunt disponibile in orice farmacie.

Subtitlu 2: Beneficiile iodului si aspirinei

Iodul este un mineral important pentru organismul nostru in special pentru rolul pe care il joaca in mentinerea sanatatii glandei tiroide. Acest mineral regleaza secretia unor hormoni care ajuta in metabolismul organismului precum tiroxina. De asemenea, iodul este cunoscut ca un germicid puternic si este eficient in tratarea bacteriilor, virusurilor sau sporilor.

Aspirina este de ajutor in tratarea durerilor musculare si articulare. Are efect antiinflamator asupra tuturor tesuturilor inflamate, cum este cazul reumatismului cronic.

Subtitlu 3: Reteta si modul de preparare

Pentru a pregati acest remediu, aveti nevoie de 300ml alcool (70%), 100ml iod si 10 pastile de aspirina (utilizati pastile de 300mg). Se combina alcool si iod, se amesteca si se adauga pastilele de aspirina zdrobite. Depozitati restul remediului intr-un loc intunecat si rece timp de 21 de zile. Faceti o compresa sau folositi acest amestec si masati direct zona in care simtiti durere.

Concluzie:
Daca doriti sa intariti oasele si sa le ajutati sa functioneze asa cum o faceau cu 20 de ani in urma, acest remediu din alcool, iod si aspirina poate fi o solutie eficienta si naturala. Cu ajutorul a doar trei ingrediente, puteti calma durerile de glezne si spate si sa va simtiti mai bine. Redescoperiti reteta preferata a bunicilor noastre si incercati acest remediu in urmatoarea data cand suferiti de dureri musculare si articulare.
[/read]