S-a aflat câţi bani a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă ajuns pe degetul Antoniei.

Artistul a anunţat, săptămâna trecută, că se pregăteşte de nuntă.

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia după opt ani de relaţie. Vestea a făcut-o pe contul său de Instagram, iar imaginea a devenit virală. A adunat deja peste 64.000 de aprecieri.

Alex Velea a plătit o sumă importantă pentru inelul de logodnă
„A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!„, a fost mesajul transmis de Alex Velea la numai câteva ore după ce a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE.

Inelul de logodnă ales de Alex Velea este din aur alb de 18 carate, cu safire galbene şi diamante. Are în total 68 de pietre, dintre care 20 de safire şi 48 de diamante. Vedeta nu s-a uitat la bani şi l-a cumpărat de la un magazin de bijuterii a cărui imagine este chiar iubita lui.

Potrivit fanatik.ro, inelul este trecut la rubrica bijuteriilor exclusiviste ale magazinului, preţul fiind unul extrem de „piperat”. Mai exact, acesta se vinde cu 18.835 de lei, adică peste 3.800 de euro. Are un gramaj total de 7.67 de grame, fiind realizat în întregime manual.

Alex Velea şi Antonia au doi copii împreună. „Sunt cel mai bun tată”, a ţinut să asigure Velea.

Alex Velea, dezvăluiri spectaculoase. „Voiam să mă fac pădurar!”
Velea a povestit că a fost atras de fotbal încă de când era copil. A copilărit în Craiova şi era fan înfocat al echipei din Bănie.

„Când eram mic voiam să mă fac pădurar. Mama lucra la Centrul de Cercetări şi Încercări în Zbor, într-o bază militară, şi încă de pe vremea comuniştilor, când mă mai lua îmi spunea: ‘Vezi că o să te întrebe răposatul, directorul de acolo, ce vrei să te faci! Spune pilot de încercări’. Mă întreba şi până acolo uitam şi spuneam că vreau să mă fac pădurar.

După asta cred că de prin clasa a 4-a am ştiut că vreau să mă fac muzician. Mi-am dorit de mic atmosfera de la concerte!„, şi-a amintit Alex Velea la AS.ro LIVE.

 

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!