Au fost făcute primele schimbări la Antena 1, după plecarea lui Cosmin Seleși.

În cadrul unui interviu, cântărețul a recunoscut că urmează să fie moderatorul emisiunii de talente, alături de Alina Pușcaș.

Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1! La sfârșitul anului trecut, contractul lui Cosmin Seleși nu a mai fost prelungit, deși prezentatorul a făcut parte din cele 16 sezoane de la emisiunea de talente. La scurt timp, actorul a apărut la PRO TV, unde a și filmat pentru seara de Relevion, semn că a acceptat o ofertă din partea postului.

Multă lume s-a întrebat cine va fi acum la cârma emisiuni Te Cunosc de Undeva. Ei bine, răspunsul nu a întârziat să apară. Pepe va fi cel care va prezenta alături de Alina Pușcaș.

Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva de la Antena 1. Câștigător a două sezoane, cântărețul este deja familiarizat cu formatul emisiunii. Astfel, producătorii au decis să îi facă o ofertă artistului pentru postul de prezentator.

În cadrul unui interviu, Pepe a recunoscut că a fost contactat de echipa de la Antena 1, dar că nu a semnat contractul încă. În schimb, artistul a mai adăugat faptul că este implicat în mai multe proiecte și că nu se știe unde se va duce.

‘Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni’, a spus Pepe, potrivit Fanatik.

După ce s-a aflat că va fi înlocuit, contactat de jurnaliști, Cosmin Seleși nu a vrut să dea prea multe detalii. Totuși, se pare că prezentatorul știa deja cine o să prezinte alături de Alina Pușcaș.

Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!’, a răspuns Cosmin Seleși, potrivit sursei citate anterior.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<