“Cine va fi câștigătorul «Survivor România» 2021?”–  este întrebarea fanilor emisiunii de la Kanal D!

Georgiana Lupu, una dintre fostele concurente ale show-ului, a menționat patru nume importante care vor ajunge în finala concursului, din câte a putut vedea ea. În plus, campioana naţională la bob a făcut câteva mărturisiri emoționante despre ce a însemnat pentru ea participarea la acest concurs și dacă a reușit să lege câteva prietenii.

Tanara a ajuns la concluzia că marele premiu va fi castigat de Jador, unul dintre prietenii pe care și i-a făcut pe platourile de filmare din Republica Domnicană și care, totodată, a trădat-o. Remus Ionuț Dumitrache, așa cum se numește în buletin talentatul artist, a fost unul dintre concurenții de la “Survivor România” care au nominalizat-o pe sportiva de 24 de ani. Totuși, ea își dorește ca Elena Marin sau Culiță Sterp să câștige competiția de la Kanal D. Din echipa “Războinicilor”, vedeta o vede finalistă pe Maria Hîncu.

“Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la «Războinici» cred că ar merita să câștige Maria Hîngu, pentru că are calitățile fizice și este și fairplay cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii”, a declarat sportiva pentru publicația Click.

Zannidache este un alt participant al show-ului care a trădat-o… Cântărețul a votat-o și el să plece acasă. “M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare”, a mai mărturisit vicecampioana la atletism, potrivit sursei citate.

Georgiana Lupu, despre cum a schimbat-o participarea la “Survivor România”
“A fost o experiență frumoasă, foarte grea, greu de uitat. Mă așteptam să ies din competiție. Din punctul meu de vedere mi-am făcut treaba, chiar dacă mai aveam multe de arătat. Ce este mult strică, uneori este bine să te desprinzi mai repede. Nu-mi plac falsitatea, strategiile, răutatea. Îmi doream să ies, le-am spus să mă voteze, chiar dacă mai aveam multe de arătat, tot răul este spre bine. (…). Am avut o viață foarte grea și înainte de «Survivor România», dar în junglă este mult mai greu, având în vedere condițiile de trai și lipsurile de acolo. Pe mine m-au făcut mai puternică, asta am dorit și asta s-a întâmplat. Mă simt mai puternică după această experiență”, s-a destăinuit fosta concurentă de la “Survivor România” jurnaliștilor de la click.ro.

Întrebată dacă și-a făcut făcut prieteni sau dușmani în timpul concursului de peste hotare, tânăra de 24 de ani a mărturisit: “Eu nu am dușmani, nu mă cobor la nivelul persoanelor care fac lucruri urâte, care nu îmi plac. Prieteni mi-am făcut printre fetele de la «Faimoși», Elena, Majda, Simona. Și din echipa «Războinicilor» consider că mi-am făcut prieteni. Cand vor ieși toți din competiție, cred că ne vom înțelege. Acolo sunt tensiuni mari, dar nu vor mai fi cu timpul, mai ales după ce vor ieși din emisiune. Eu cred că fiecare dintre cei de acolo, «Faimoși» și «Războinici», au foarte multe calități”.

 


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<