Ultimul an l-a pus la grea încercare pe Viorel Lis, dar și pe soția lui, Oana Lis.

Din fericire, starea de sănătate a fostului edil se îmbunătățește pe zi ce trece, iar acum a putut să acorde primul său interviu, după o lungă perioadă în care nu a mai avut apariții publice. Totuși, acesta are nevoie de însoțitor la fiecare deplasare.

Viorel Lis are o vârstă înaintată, care a venit la pachet cu numeroase probleme de sănătate. Una dintre ele l-a dus direct pe masa de operație pe fostul edil. Partea bună este că soțul Oanei Lis a depășit cu bine acea cumpănă și după mai multe tratamente și terapii a reușit să meargă din nou și se simte mult mai bine. Iată ce spune fostul primar despre ce i s-a întâmplat, într-un interviu pentru Antena Stars!

Zâmbitor și pus pe glume, Viorel Lis a ieșit să ia masa la restaurant alături de soția lui. După ce a gustat din toate bunătățile, fostul edil a vorbit despre noua lui reușită. Acesta se poate deplasa acum, lucru pe care nu l-a putut face pentru o lungă perioadă. Totuși, are nevoie de un însoțitor, iar rolul acesta îi revine soției lui de cele mai multe ori.

„Momentan, pot să merg dacă mă susțin … trebuie să am însoțitor neapărat. în rest e bine, dacă stau jos nu mă doare nimic, mă simt bine, dar vârsta își spune cuvântul.”, a afirmat Viorel Lis, pentru Antena Stars.

„Eu am avut colecist (fiere) mărit. M-am dus la spital, mi-a făcut analizele. Îmi zicea: ”Trebuie să te operezi imediat”. (…) Dacă eu nu mă operam atunci, a doua zi nu mai trăiam. Am avut noroc și m-am operat a un doctor foarte bun.( …) Aveam mai multe chestii… aveam și sistemul nervos periferic distrus, circulația nu era bună”, a explicat soțul Oanei Lis.