Anca Serea și Adi Sînă trec printr-o perioadă plină de emoții aflate în contradictoriu.

Părinții a șase copii, cei doi parteneri trebuie să se despartă cu greu de unul dintre adolescenți, care va merge la studii în străinătate. Invitat la o emisiune tv, Adrian Sînă a vorbit despre schimbarea prin care trec el și soția lui, de când au aflat marea veste.

Anca Serea și soțul ei formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună șase copii și sunt o familie foarte fericită, considerându-se cu adevărat împliniți.Cu toate că nu le este ușor să se ocupe simultan de educația și nevoile fiecărui copil în parte, pare că soții se descurcă de minune, mai ales după rezultatele pe care micuții le au la învățătură.
Fiul cel mare al cuplului a împlinit deja 19 ani și se bucură de un real succes pe plan personal, fiind acceptat la o facultate de renume din Olanda, unde va studia filosofia.

Chiar dacă în ochii mamei David va rămâne mereu un copil, Anca Serea trece printr-o perioadă plină de emoții de toate felurile, căci trebuie să se despartă curând de fiul ei.

Pe de-o parte, aceasta este extrem de mândră de băiatul ei cel mare, însă pe de altă parte, se va obișnui cu greu cu plecarea acestuia, care a decis deja să se mute singur:

„David, fiul cel mare, a fost acceptat la o facultate de filosofie în Olanda, este foarte nerăbdător să meargă acolo. Poți să vorbești cu el foarte multe lucruri și de multe ori are variante de răspuns. Acum trebuie să căutam cazare pentru el. David pleacă și va învăța în Olanda. El dă bacul acum. E foarte bucuroasă soția mea, el a fost acceptat la două facultăți de filosofie, amândouă în Olanda, dar a ales-o pe cea mai bună. S-a și mutat singur, are 19 ani.”, a declarat Adi Sînă în emisunea la care a fost invitat.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<