După ce zilele trecute s-a vehiculat că Delia Matache ar fi însărcinată, în urma unei fotografii postată de aceasta, ei bine, jurata de la X Factor a decis să dea cărțile pe față și să le arate fanilor cum arată abdomenul ei.

Una dintre întrebările care au ajuns, efectiv, să o plictisească pe Delia este cea legată de un viitor copil. Jurata de la X Factor a ajuns să fie întrebată în fiecare înterviu pe care îl acordă despre momentul în care va aduce pe lume un moștenitor.

În plus, nici fanii nu o scutesc de această întrebare, iar la un moment dat, frumoasa artistă chiar spunea că stă să se gândească la unele răspunsuri ceva mai… urâte, doar-doar îi va face să se simtă prost pe cei care o trag la răspundere.

Mai mult de atât, zilele trecute au apărut, din nou, zvonuri potrivit cărora Delia ar fi însărcinată, în urma unei fotografii postată în mediul online.

Acum, sătulă să se tot facă astfel de speculații pe seama ei, Delia, care are o relație superbă cu soțul ei, Răzvan Munteanu, a decis să le arate curioșilor cum stau, de fapt, lucrurile.

Astfel, frumoasa artistă și-a pozat pătrățelele de pe abdomen, vrând să le arate în acest fel tuturor că nu are nici urmă de burtă de gravidă.

Jurata de la X Factor, despre motivul pentru care nu face un copil

Recent, într-un interviu acordat într-un podcast pe Youtube, Delia nu s-a sfiit și a vorbit despre motivul pentru care nu vrea să aibă copii.

Jurata de la X Factor a precizat că îi iubește enorm pe nepoțeii ei, care îi sunt și fini, și se bucură că gena familiei este dusă mai departe de ei, însă în ceea ce o privește, acum, cel puțin, Delia spune pas unei posibile sarcini.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta. Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul. E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia Matache în cadrul podcastului.