Arshi Khan, vedeta de la emisiunea Big Boss, a declarat că Salman Khan i-a prezentat-o pe Iulia Vantur la petrecerea de după show-ul tv.

Salman Khan o obligă pe Iulia Vântur să facă asta
Arshi Khan a spus că Salman Khan i-a prezentat-o ​​pe Iulia Vantur la petrecerea de după Bigg Boss 14 și a spus că vrea să învețe urdu.

Actorul Salman Khan și-ar dori ca iubita să învețe urdu. Informația a fost divulgată de Arshi Khan, concurenta Bigg Boss 14.

Arshi, care a avut mai multe dispute cu Salman în cadrul emisiunii, fiind cunoscută pentru faptul că vorbește în urdu în majoritatea interacțiunilor sale cu el.

Arshi a vorbit despre interacțiunea cu Iulia de la petrecerea de după Bigg Boss 14 și a spus:

„Când petreceam în cabană, domnul Salman mi-a făcut cunoștință cu Iulia și, în timp ce mi-o prezenta, i-a spus: „Iulia, aș vrea să înveți și urdu) „. Este o limbă frumoasă de învățat. Am fost foarte fericită să aflu că îi place cum vorbesc urdu“.

Iulia Vântur are probleme cu tatăl ei
Iulia Vântur locuiește de mult timp în India, alături de iubitul ei. Ea s-a trezit recent cu un proces pentru un teren pe care îl are împreună cu tatăl ei.

Un vecin al celor doi este cel care a intentat procesul, dar magistrații Judecătoriei iași au respins acțiunea formulată de acesta.

„Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu în contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu, având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate.

Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur”, se arată în motivarea deciziei.

Procesul a început în august 2019, iar reclamantul a cerut anularea unui titlu de proprietate pe un bun imobil care se află în posesia Iuliei Vântur și al tatălui său.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<