Zarug și Lorelei au explicat ce s-a întâmplat în Asia Express, unde au avut parte de cea mai urâtă eliminare din concurs.

Pentru că au întârziat foarte mult cu probleme, colegii rămași nu i-au mai așteptat să-și ia rămas bun cum au făcut și cu ceilalți concurenți eliminați din concurs, iar ghiozdanele lor au fost lăsate în drum.

Cei doi fost invitații speciali ai episodului 20 din Asia mai Târziu, o emisiune online, realizată de Cuza și de Emi, unde au vorbit despre ce s-a întâmplat în concurs, dezvăluind ce nu s-a văzut la TV la eliminarea lor din ultima etapă din Turcia.

„Adevărul este în felul următor, cât am fost fun am fost mega eficient. N-am ajuns primul, dar am ajuns a doua echipă de fiecare dată exact cât a fost fun, cât s-a putut”, a spus Zarug.

„Chiar dacă pare greu de înțeles din afară, noi suntem. Nici eu nu funcționez dacă țipi la mine, nu, pur și simplu. Ne-am creat contextul ăsta pentru că știam că atlfel nu vom reuși, decât așa. Pe tot parcursul zilei noi încontinuu încercam să găsim lucruri frumoase și bucurie ca să mergem mai departe”, a spus și Lorelai, fiind complectată de coechipierul ei: „Ca să ne bucure, pentru că asta ne motiva. Când pe mine mă motivează doar bucuria, ce altceva să faci decât asta, să încerci încontinuu să o stimulezi, să-ți găsești bucuria să mergi mai departe”.

Deși pe micile ecrane ale telespectatorilor s-a văzut faptul că cei doi au renunțat repede la experiența de pe Drumul Împăraților și au refuzat să-și facă misiunile, Zarug a ținut să explice tuturor cum au stat lucurile, de fapt. Acesta a dezvăluit că la cursa pentru Ultima Șansă nu s-a oprit cu scopul de a bea ceai la ceainărie, ci pentru a fi ajutat de patronul localului. Bărbatul le-a scris pe o foaie ce trebuie să spună pentru a strânge 25 de persoane într-un singur loc, dar tot nu au reușit.

„Am încercat diverse strategii.La un moment dat, ne-am poziționat pe pod și am încercat să-i aducem, dar pe măsura ce vorbeam cu unul, pleca altul și tot așa. După care am luat-o în jos, am zis că poate găsim un restaurant, ceva, unde sunt mai mulți oameni adunați”, a spus Lorelei despre ultima etapă din Turcia.

„La o ceainărie, un băiat a început să ne vorbească în engleză, să ne întrebe care e treaba. Ne-am oprit la ceianăria aia pentru că omul ăla ne-a văzut disperați și proști ca noaptea, ne-a întrebat ce e cu noi, am început să-i povestim pentru că vorbea engleză. Omul s-a oferit…că d-aia am stat la ceai, așa pe camere evident, se vede două nesimțite care stau la ceai. Ne-am oprit la ceai pentru că omul ne-a invitat să luăm loc , să ne dea un păhărel și să ne scrie pe o hârtie în urcă ce să le spunem oamenilor ca să-i convingem și ne-a și direcționat să mergem undeva în centru, nu să rămânem pe pod. Ne-a și zis că pe pod acolo nu o să găsimt niciodată 25 de oameni”, a povestit Zarug.

Legat de următoarea misiune, de pe stadion, în care trebuiau să danseze și să dea două goluri, ei nu au plecat până nu au terminat-o.

„Am bombănit încontinuu la proba asta pentru că eram nervos, dar proba era foarte simpatică. Eu făceam și bombăneam! Am făcut ce mi-au spus.”, a mai mărturisit Zarug.

Ultima misiune din Turcia a fost una grea pentru cele trei echipe din Cursa pentru Ultima Șansă. Lidia Buble a fost cea care a dezvăluit că a făcut hernie de disc din cauza probei, în episodul 16 din Asia mai târziu.

„Era extrem de greu. Eu am fost calmă toată emisiune, la proba asta nu mai puteam. Mi-am dat seama că nu pot fizic și simțeam că mă taie spatele”, a zis Lorelei despre proba în care trebuiau să care cu un căruț oale de 200 de kilograme și care i-a pus în dificultate.

Zarug a explicat că la această probă au găsit doi turci care voiau să-i ajute să ducă căruțul, însă cei din producție nu le-au dat voie să ajute.

„Nu mai puteam, tot ce îmi doream e să terminăm și să ajungem la careu să spunem pa. (…) Am ajuns la vale cu căruța aia, la locul unde trebuia să le lăsăm. Și l-am întrebat nervos pe domnul din față dacă acolo e și domnul nu mi-a răspuns. Ne-am dus mai la vale, că am zis că nu e ok. Dar până la urmă ne-am dat seama că acolo. Dar cum ne-am prins. Mi-am uitat mințile sus la mission board și uitasem ce citisem, am urcat înapoi la mission board, fără căruțul ăla, l-am lăsat sprijinit pe o piatră într-o parcare, unde am blocat niște mașini care claxonau încontinuu. Am urcat, am citit, am luat hârtia de acolo, am coborât, să luăm căruțul și să mergem la locație să le lăsăm. Toate astea au mai durat 30 de minute”, a mai spus Zarug.

„Ne-am demotivat, dar nu neprovocați de circumstanțe. A fost un șir lung de lucruri care s-au adunat pe parcurs și ne-a stricat mood-ul și cheful de viață până la urmă”, a mai adăugat acesta.

„Noi nu am cedat nicio clipă, am avut aceste momente. Dar ne-am făcut toate misiunile de la un capăt la celălalt până la final. Ne-am dat seama că nu vom fi prima pereche, dar am zis să facem, să termin”, a mai spus și Lorelai.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<