Jador a dezvăluit că nu mai are o relație atât de apropiată cu Alex Velea, din cauză că artistul s-ar fi supărat pe el.

Jador și Alex Velea au legat o frumoasă prietenie în urma colaborărilor de succes pe care le-au avut în ultimul timp. Chiar dacă piesele lansate împreună au ținut ocupat luni la rând primul loc în preferințele celor de acasă, se pare că nu vor mai exista alte proiecte comune ale celor doi artiști, căci Velea nu ar mai dori să vorbească cu Jador.

Colaborările cu Alex Velea au avut un succes răsunător, însă Jador a dezvăluit că fiecare și-a ales propriul drum și e mai bine ca pe viitor acest lucru să rămână neschimbat.

Cu toate că până acum niciunul dintre artiști nu au vorbit despre o posibilă ruptură între ei pe plan profesional, manelistul a dat cărțile pe față și a recunoscut că Velea este supărat pe el de ceva vreme, de când a ales să facă anumite schimbări în privința repertoriului său: „Cred că e supărat pe mine din unele motive, presupun că știți și voi de ce, dar spuneți-i că noi doi am schimbat muzica și că noi doi ar trebui să facem asta în continuare, așa că trimiteți-i asta. Și că îl iubesc!”, le-a spus Jador urmăritorilor lui, pe contul său de Instagram.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<