Invitată într-un podcast, artista a făcut noi dezvăluiri despre scandalul în triunghiul amoros în care a fost implicată cu ani în urmă.

Vedeta a fost acuzată că i-a furat iubitul Doiniței Oancea.

În urmă cu mai mulți ani, un scandal de zile mari a ținut primele pagini ale tabloidelor și a zguduit din temelii lumea showbiz-ului.

În prim-plan se afla triunghiul amoros format din Lora, Doinița Oancea și Ionuț Ghenu. Cei doi din urmă formau un cuplu, iar artista doar ce ieșise din căsnicia cu Dan Badea. 

Ionuț Ghenu era managerul blondinei la acea vreme, iar ea avea o relație extrem de bună de prietenie nu doar cu el, ci și cu iubita lui, Doinița Oancea. Doar că relația lor s-a stricat în momentul în care au apărut sentimentele.

Ionuț Ghenu s-a îndrăgostit de Lora și au decis să înceapă o relație. La acel moment, s-a spus despre artistă că i-ar fi furat iubitul actriței. Invitată în podcasutul lui Măruță, Lora dă cărțile pe față și spune tot adevărul despre ceea ce s-a întâmplat la acea vreme. 

„ Când am început să vorbim mai mult (n.r Lora şi Ghenu). Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014.

Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup.

M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era ”, a dezvăluit Lora în cadrul podcastului. 

A evitat să vorbească despre acest subiect de-a lungul anilor, căci ea cunoaște adevărul și spune că nu a greșit cu nimic față de nimeni, însă, Lora a decis să spună exact cum au stat lucrurile. Blondina povestește că a fostatacată pe toată părțile și abia a reușit să se mai mențină pe linia de plutire.

Despre Doinița Oancea spune că nu i-a fost niciodată prietenă, iar dacă Ionuț Ghenu va vrea vreodată să-și refacă viață cu altcineva, fie și cu o prietenă de-ale ei, ea nu îi va ataca niciodată, căci uneori nu știi unde te poartă viața și când se nasc sentimente mai 

Despre Doinița Oancea spune că nu i-a fost niciodată prietenă, iar dacă Ionuț Ghenu va vrea vreodată să-și refacă viață cu altcineva, fie și cu o prietenă de-ale ei, ea nu îi va ataca niciodată, căci uneori nu știi unde te poartă viața și când se nasc sentimente mai puternice decât cele de prietenie. 

„ Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem.

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva.

Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut.

Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor.

Oamenii trebuie să înţeleagă că cine plânge primul, are dreptate. Dacă plângi la televizor şi plângi primul, ai dreptate.  Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie ”, a mai mărturisit Lora.