Selly a anunțat că nu va mai realiza emisiunea de la Prima TV, care a avut audiențe mai degrabă modeste.

El spune că nu se regăsea în formatul respectiv, însă Victor Ciutacu este de altă părere. Jurnalistul l-a făcut praf pe vlogger, depsre care spune că este ”umflat” și are impresia că le știe pe toate.

Ciutacu: ”O meserie care îl depășește dar despre care are păreri”
„Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri.
Greu la deal cu boii mici…
P.S. Audiență medie de 80.000 oameni pe un post generalist=)))))”, a scris Ciutacu pe contul lui de Facebook.

Pe de altă parte, Andrei Șelaru, pe numele lui real, crede că proiectul de la Prima TV nu a fost un eșec.

”Nu mă mai regăseam în acest show. Am realizat că poate nu este momentul, chiar dacă eu mi-am dorit dintotdeauna să fac o astfel de emisiune. Poate sunt prea tânăr pentru un astfel de format.

Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog.

Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre.

A fost cea mai bună decizie să ne oprim și să ne asumăm.

Nu consider că a fost un eșec, pentru că am învățat multe în această perioadă: ce este o emisiune TV, cum se face, cum se lucrează cu foarte mulți oameni în același timp. Sunt însă mult mai în elementul meu în online. Încercarea de a face o emisiune pentru două canale media diferite nu a fost una reușită, dar mă bucur că măcar am încercat. Ar fi fost poate nevoie de cel puțin doi ani pentru a avea succes”, a declarat Selly pentru Pagina de Media.