Actrița Nikki Benz, al cărui nume legal este Alla Montchak, a intentat un proces împotriva MindGeek, compania-mamă a studioului de filme pentru adulți Brazzers, în care cere despăgubiri de 5 milioane de dolari pentru un presupus abuz se..xual.

Nikki Benz, o actriță p..orno, spune că a fost abuzată se..xual pe platoul de filmare de către co-starul Ramon Nomar și regizorul Tony T, în timpul unei scene filmate în luna decembrie a anului 2016.

Ambii bărbați au dat-o în judecată pe Benz în 2017 pentru defăimare, susținând că declarațiile pe care femeia le-a făcut pe rețelele de socializare cu privire la incident sunt false, potrivit dailymail.co.uk.

Un judecător de la Curtea Supremă din Los Angeles a decis că revendicarea lui Tony T ar putea avansa, dar cazul a fost blocat după ce Benz a atacat hotărârea judecătorească.

Benz spune că a fost lovită atât de tare peste față, cap și sâ..ni încât a sângerat în timpul înregistrării. De asemenea, ea a descris ceva asemănător cu înecarea simulată, spunând că gura i-a fost astupată cu lenjeria intimă peste care i s-a turnat apă.

Avocatul actriței a declarat că vor cere daune de 5 milioane de dolari pentru abuz se..xual. În timpul incidentului, Benz ar fi scris pe Twitter că nu și-a dat consimțământul pentru cele întâmplate pe platourile de filmare.