Deputatul USR-PLUS Filip Havîrneanu spune că a fost amenințat cu bătaia de deputatul PSD Daniel Ghiță, fost luptător K1, pe care l-ar fi prins dormind în Parlament.

Scandalul ar fi început după ce parlamentarul USR-PLUS a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu Daniel Ghiță, în timp ce acesta dormea la dezbaterile care au avut loc pe tema bugetului de stat pe anul acesta.

”Așa se întâmplă dacă faci scandal toată ziua și urli în Parlament. E bun somnicul în plen, domnule Ghiță?” – a scris Havîrneanu pe Facebook.

Ulterior, deputatul USR-PLUS a declarat că parlamentarul social-democrat ar fi fost deranjat de postarea de pe Facebook și l-a amenințat. Filip Havîrneanu spune că Ghiță a uitat că nu se mai află în ringul de luptă.

”Nu mă voi lăsa intimidat! E supărare mare în tabăra PSD după ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghiță dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, și pe alți colegi de-ai stimabilului votând la două cartele”, își începe deputatul USR-PLUS mesajul.

Daniel Ghiță și-ar fi amenințat un coleg din Parlament

El spune că Daniel Ghiță s-a supărat atât de tare încât a uitat că se află în Parlamentul României, nu în ringul de luptă. De asemenea, Filip Havîrneanu spune că luptătorii K1 trebuie să știe ce înseamnă onoarea, disciplina și respectul, însă Daniel Ghiță „se crede mai degrabă pe stadion”. Deputatul USR-PLUS spune că social-democratul a recurs la amenințări și la un limbaj care nu sunt potrivite pentru Parlamentul României, cum ar fi „Copile, stai să vezi ce-ți fac!”.

Pe această cale, deputatul USR-PLUS ține să precizeze că a mai fost amenințat și nu se teme și nici nu se lasă intimidat, spunând că despre asta vorbeau PSD-iștii când spuneau că vor să se schimbe: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argumente.

Daniel Ghiță, comparat cu Șoșoacă

Daniel Ghiță nu este plăcut de colegii din politică, ba chiar este comparat cu Diana Șoșoacă. Deputatul PNL de Timiș, Claudiu Chira, spune că  Ghiță nu poartă mască și vorbește tot timpul neîntrebat.

“Avem un Şoşoc şi în Camera Deputaţilor! Când nu doarme, face circ! Dovada clară ca pumnii şi picioarele încasate în cap nu duc la nimic bun!”, a scris Chira pe Facebook.