Actorii şi producătorii filmelor pentru ad.ulţi au vorbit pentru prima dată despre acest subiect considerat tabu până acum. Ei au dezvăluit pe reţeaua socială Reddit mai multe detalii neştiute despre ce se întâmplă dincolo de camerele de filmat.

Astfel, un fost producător de filme po…rno, Calvin Dehaze, a demontat câteva mituri legate de această industrie, scrie adevarul.ro. În primul rând, el spune că în aceste filme unele lucruri nu sunt ce par a fi. De exemplu, mulţi actori care joacă în filme pentru hom.ose..xuali sunt în realitate heteros.e…xuali, spune Calvin. De asemenea, el precizează că femeile mimează de regulă orga…smul în aceste filme.

Cea mai fericită situaţie este atunci când într-un film joacă actori care formează un cuplu şi în viaţa personală, pentru că ei se simt cu adevărat bine atunci când fac s…e…x împreună. Potrivit altor utilizatori care au răspuns la acest subiect, uneori şi bărbaţii mimează orga….smul, iar atunci regizorul trebuie să ştie ce să facă pentru a ascunde acest lucru. Referitor la salariile primite de actori, acesta unul dintre puţinele domenii în care femeile sunt plătite mult mai bine ca bărbaţii.

De exemplu, în anul 2003 o actriţă primea aproximativ 2.500 de dolari pentru o scenă, iar un actor numai 500 de dolari. Fostul producător mai spune că de cele mai multe ori filmele p..or..no nu au un scenariu, iar actorii improvizează. De asemenea, în timpul filmărilor, între scene, actorii fac multe pauze, se relaxează, se distrează foarte mult şi trimit mesaje prietenilor.

Ela Darling, o actriţă po..rn..o, a precizat că toţi cei care joacă în aceste scene sunt controlaţi medical la fiecare două săptămâni, de aceea ei au un risc mult mai mic de a face boli cu transmitere s..e….xuală comparativ cu restul populaţiei, unde aceste verificări sunt mult mai rare. O altă actriţă a ţinut să precizeze că mulţi dintre cei care lucrează în această industrie sunt vegani, în schimb multe actriţe sunt consumatoare de substan..te inter…zise.