La aproape 10 ani de la accidentul din 16 octombrie 2011, în care au murit trei oameni, Șerban Huidu a dezvăluit care a fost prima sa reacție la momentul acela.

Aflat în ambulanța care îl transporta la spital, Huidu l-a rugat pe polițistul Marian Godină, cel care îl escorta, să îl împuște.

Șerban Huidu a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu suspendare și interdicția de a se urca la volan în următorii șase ani, după ce, în 2011, a provocat un accident de circulație în care au murit trei oameni nevinovați. Prezentatorul de la Cronica Cârcotașilor a dezvăluit ce discuție șocantă a avut atunci cu Marian Godină, pe drumul spre spital.

„După ce-am avut accidentul de mașină, cel cu victime, am stat acolo, la locul accidentului. Și la un moment dat a venit un polițist care m-a dus la spital. Și polițistul tot drumul, mi-a zis, hmmm…. Și, la un moment dat, n-am mai putut și i-am zis „Ia, mă, scoate pistolul, pune-l în cap și împușcă-mă!’. El era Godină. Credea că sunt beat, că vorbeam greu’, a povestit Șerban Huidu.

„Şerban Huidu mi-a zis să-l împuşc„
Discuția a fost confirmată de Marian Godină. La cinci ani după teribilul accident, polițistul Marian Godină a scris pe Facebook o postare în care a relatat ce s-a întâmplat la momentul respectiv: „am primit misiunea de a-l duce pe Şerban Huidu la Spitalul Județean Braşov pentru a-i recolta probe. (…) Nu l-am jignit, dar i-am adresat lui Şerban vorbe grele.

Era oricum în stare de şoc, iar eu, în prostia mea, m-am găsit să-i țin predici. (…) Şerban mi-a zis să-l împuşc. Am reacționat la fel de idiot şi i-am spus că probabil aş face-o, dacă legea mi-ar permite,’ a spus Marian Godină.