Ionuț Cercel, probleme grave de sănătate! Ce se întâmplă cu fiul lui Petrică Cercel: „Sunt conștient că…”

Petrică Cercel a părăsit această lume mult prea devreme, lăsând în urma lui numai tristețe. Acesta avea grave probleme de sănătate, dar se pare că nu este singurul din familie care a avut de luptat cu afecțiuni grave. Și fiul său cel mic, Ionuț Cercel, a tecut prin zeci de mdici din cauza problemei cu vocea care nu îl lasă să cânte de ani buni.

Ionuț Cercel a debutat în lumea muzicală încă de mic. La vârsta de patru ani a învățat să cânte la instrumente, îndrumat de tatăl său, care era deja cântăreț de ani buni. Ușor-ușor, a ajuns să aibă propriile melodii, ajungând în topuri chiar de la 12 ani. Hit după hit, succesul lui Ionuț era asigurat, însă o problemă de sănătate a pus capăt carierei sale vocale. După ce a consultat mai mulți medici, acesta a fost sfătuit de fiecare în parte să renunțe să mai cânte, deși în anii 2000 era considerat copilul-minune al manelelor.

Au trecut deja aproape patru ani de când Ionuț Cercel nu mai poate cânta, și deși nu știe cauza și nici cum ar putea să se trateze, continuă să se implice în muzică, fiind de departe cea mai mare pasiune a lui. Specialiștii i-au tot spus că afecțiunea de care suferă nu are leac, însă nici nu a vrut să audă că nu va mai putea niciodată să își folosească timbrul special pentru a-i bucura pe oameni.

Totuși, artistul speră ca într-o zi să revină pe marile scene pe care a debutat în copilărie, având încredere în Divinitate și rugându-se zilnic pentru moștenirea lăsată de părintele său, acum trecut în neființă.

„Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. (…) Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a declarat Ionuț Cercel acum ceva timp.