Simona Gherghe a lipsit o perioadă de pe micile ecrane, însă nimeni nu a bănuit motivul pentru care prezentatoarea a simțit nevoia să ia o pauză.

Simona Gherghe este o femeie realizată pe toate planurile. Are o familie frumoasă și o carieră de invidiat, însă ca orice mamă responsabilă sunt momente în care simt nevoia să apese ”butonul” de pauză. Simona Gherghe a lipsit o perioadă de pe micile ecrane, însă nimeni nu a bănuit motivul pentru care prezentatoarea a simțit nevoia să absenteze.

Într-un moment de sinceritate și vulnerabilitate, Simona Gherghe s-a confesat urmăritorilor de pe Instagram și a povestit cum decurge o zi normală din viața ei dincolo de lumina reflectoarelor:

„Bună, în a nu știu câta zi după Crăciun. Spuneți-mi, vă rog, că și ai voștri fac o mie de tantrumuri pe zi, că refuză să doarmă la prânz, că nu te mai poți înțelege cu ei, că este haos. Și că, uneori, e drept că îmi trece repede, parcă aș vrea să mă întorc la muncă, să mă odihnesc un pic. Hai, că trecem și peste asta.

Nu, nu mă plâng… n-am băut nimic. Sunt în vrie de când am intrat practic în vacanță, de când suntem în programul acesta fără niciun program, de fapt. Asta e, recunosc, nu ne mai înțelegem om cu om în casa asta, am fost și fără bunici, dar o să supraviețuim. O să plecăm în curând la munte, la schi și o să fie perfect.

Povestea s-a încheiat așa: i-am dat pufuleți(n.r. – Vlad), apoi a vrut ciorbă. Ideea e că am decis să nu mă mai stresez. În mod normal m-aș fi agitat că nu mănâncă…”, a scris Simona Gherghe, pe contul ei de Instagram.

Simona Gherghe trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste alături de Răzvan Săndulescu. În data de 29 aprilie 2017, cei doi s-au căsătorit civil, au spus DA și au devenit soț și soție. La vremea respectivă, prezentatoarea de la Antena 1 era însărcinată cu primul copil, fetița Ana Georgia.