Simona Gheorghe a reacționat dur în timpul emisiunii pe care o prezintă, „Mireasa”, din cauza unor discuți aprinse, care au întins nervii la maximum.

Simona Gherghe și-a ieșit din fire în timpul emisiunii pe care o prezintă, „Mireasa”, de la Antena 1. Vedeta TV s-a enervat. În momentul în care Ana a acuzat-o pe doamna Eugenia că are un comportament agresiv și că ea nu mai suportă discuțiile și certurile provocate de mama lui Marius.

Simona Gherghe a reacționat pentru că nu a mai suportat certurile

Doamna Rodica a avut o discuție aprinsă cu doamna Eugenia, iar doamna Mihaela este de acord cu toate mamele și fetele din casă. Toate o acuză pe mama lui Marius că și-a luat prea mult rolul în serios. Din momentul în care a devenit mama săptămânii.

Doamna Gabi a spus că la discuția dintre doamna Eugenia și doamna Rodica nu a luat parte. Însă, nu este de acord cu atitudinea mamei lui Marius față de fete și mamele din competiție. Doamna Rodica spune că doamna Eugenia nu trebuie să amenințe pe nimeni, iar Andrada i-a luat apărarea mamei lui Marius.

Doamna Eugenia a ieșit și în această săptămână mama favorită și a avut posibilitatea să salveze una dintre fetele care au fost în cursa de eliminare. Înainte de a afla rezultatul voturilor, doamna Eugenia a ales-o pe Andrada.

„Doamnelor, îmi este un pic jenă”

În acest context, Simona Gherghe a reacționat tăios. „Doamnelor, îmi este un pic jenă, pentru că sunt puțin mai mică decât dumneavoastră, să vă atrag atenția și să vă reamintesc rolul pentru care sunteți aici, în emisune. Acela, să fiți un exemplu, în primul rând pentru fetele cu care stați în casă, fetele, posibile viitoare nurori, ca ele, mai departe, să învețe cum să se comporte și ele în momentul în care vor fi soții și mame.

Știu că este foarte greu să conviețuiți cu toții, că uneori este greu și să conviețuiști cu soțul. dar apoi cu atâtea suflete, dar contează foarte mult cum comunici. Tonul face muzica!”, a spus prezentatoarea.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<