Simona Halep a mers și s-a vaccinat contra coronavirusului. Jucătoarea a mers la  Institutul Cantacuzino, pentru a primi prima doză de vaccin. Anul trecut Simona a anunțat că este infectată cu coronavirus.

Halep a recunoscut că este mai liniștită

După ce i-a fost administrat vaccinul, jucătoarea a făcut și o declarație pentru jurnaliștii prezenți. Ea a mărturisit că a venit ,,cu inima deschisă” pentru a se vaccina. Adăugând că faptul că a făcut acest pas o liniștește.

„Sper ca mai mulți oameni să se vaccineze. Trebuie să fac și rapelul. Mă liniștește și mă simt mai în siguranță după acest vaccin, dar în continuare să am grijă”, a declarat Simona Halep.

În momentul în care a fost întrebată dacă se teme de posibilele reacții adverse, sportiva a declarat că speră să nu le aibă niciodată.

“Sunt bine acum, nu am nimic, nu sunt reacţii adverse, sper să nu am niciodată”, a mărturisit ea.

Simona Halep s-a vaccinat împotriva covid-19. Mesajul transmis de sportivă!

Vrea să câștige o medalie la JO

Halep a recunoscut că își dorește să ajungă la Olimpiadă, unde speră să obțină și o medalia. Cu toate că inițial anunțase că are de gând să participe la turneul de la Doha, Halep a anunțat că se retrage. Ea ocupă acum locul trei mondial, după ce a fost depășită de Naomi Osaka. Însă chiar și așa, românca a recunoscut că în 2021 nu se va mai concentra pe locul ocupat în clasamentul WTA, ci mai degrabă se va axa pe câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

“Vreau să merg sută la sută la Olimpiadă şi vreau să fac treabă bună. Da, se vorbeşte din ce în ce mai mult despre Olimpiadă. Îmi doresc tare mult medalia, sper să reuşesc să iau una, oricare ar fi ea, şi să ne bucurăm de momentul de acolo. Sper să nu fie greu, aşa cum a fost în Australia, pentru că a fost un pic greu”, a declarat sportiva.

Halep a mai spus și că a avut discuții cu Horia Tecău pentru a juca la dublu mixt la Jocurile Olimpice. Urmând ca din mai-iunie să înceapă să se antreneze.

În 31 octombrie 2020, Simona Halep a făcut anunțul că a fost depistată pozitiv cu coronavirus. După ce și-a revenit ea a ținut să le transmită mulțumiri medicilor de la Matei Balș, pentru ajutorul pe care i l-au acordat. Într-un interviu pe care l-a acordat mai târziu, sportiva a recunoscut că i-a fost teamă de coronavirus. Vorbind despre experiența sa, după infectare, jucătoarea i-a sfătuit pe toți să se protejeze. Mai ales că virusul poate acționa diferit de la o persoana la alta.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<