S-a intamplat o nunta de poveste! Smiley si Gina Pistol si-au unit destinul pe 27 mai intr-un eveniment fastuos, dupa cununia civila si religioasa, care au avut loc in discretie la Palatul Snagov. Cei doi miri si-au asteptat apoi invitatii la Orangeria Iris, o sera aflat la liziera Padurii Snagov, pentru o petrecere in natura, cu muzica live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile si multa veselie.

[read more]

Smiley nu a uitat nici de jurnalisti si i-a facut proaspetei sale sotii o superbă declarație de dragoste: "O descopar astăzi așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea”. Emotionat, artistul a povestit cum a ramas socat cand a vazut-o pe Gina in rochia de mireasa. “Este superbă. Sunt foarte bucuros că suntem împreună, că a decis să avem o familie împreună, în adevăratul sens”, a adaugat Smiley.

Gina Pistol a declarat ca nu si-au dorit decat sa se bucure de fiecare moment al zilei si sa simta emotiile si bucuria impreuna, alaturi de cei dragi: “Este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de «împreună»!”, a marturisit Gina Pistol, imediat dupa cununia religioasa.

Nunta celor doi a fost o adevarata poveste de iubire si emotii, iar faptul ca a fost organizata in discretie, a pus in evidenta dorinta celor doi de a-si pastra intimitatea si de a se bucura de evenimentul lor in compania celor dragi. Iar la petrecerea organizata in natura, muzica live, dansul si atmosfera plina de veselie si emotie au fost ingredientele perfecte pentru o noapte memorabila.

Cu siguranta, 27 mai va ramane in istoria celor doi ca o zi de sarbatoare si de bucurie, cand si-au jurat iubire si devotament pentru tot restul vietii. Si nu putem decat sa le uram un viitor plin de dragoste si fericire, alaturi de cei dragi!

[/read]