Barbatul a privit minute bune ce se intampla cu fata, cata vreme un necunoscut a inceput sa ii faca poze indecente.

Cand nu a mai suportat ideea ca tanara se afla in pericol, el a reactionat. Imaginile care au rezultat au facut inconjurul planetei.

In filmuletul care a fost publicat pe retelele sociale se poate observa cum un tip pervers o urmareste pe tanara, dar nu are habar de toate acestea. Cand ea se apleca, la fel proceda si necunoscutul, pentru a putea realiza pozele.

Momentele nu tocmai obisnuite in care tatal ia masuri si intervine rapid s-au petrecut intr-un centru comercial din Statele Unite ale Americii. Ismael Duarte a vazut cum un necunoscut se apropia periculos de mult de fiica lui de 15 ani.

Cei doi, tatal si adolescenta, faceau cumparaturi intr-un magazin de cosmetice. Imaginile au fost surprinse cu ajutorul camerelor de securitate, amplasate peste tot. Barbatul l-a observat pe Jorge A. Ibarra Jr cand se comporta ciudat.

A decis sa il urmareasca pe acesta si a vazut ca se tot apropia de fiica lui si incepe sa ii faca poze indecente. Tanarul se prefacea ca se uita pe rafturile de jos si se apleca sa o poata surprinde pe adolescenta care testa cateva produse.

Furios cand si-a dat seama de tot ceea ce se petrece, Ismael Duarte a asteptat ca necunoscutul de 29 de ani sa actioneze de mai multe ori, pana cand a intervenit. El se afla la cumparaturi impreuna cu adolescenta, dar si sotia sa.

Momentele socante au avut loc in urma cu cateva zile, intr-un mall din Cypress, in statul american California. Pentru ca nu a mai suportat ideea ca fiica lui sa fie intr-o asemenea ipostaza, tatal nervos a reactionat in mod violent.

Barbatul a asteptat ca perversul sa termine de facut seria de poze indecente, dupa care i-a lovit telefonul din mana. Dispozitivul a ajuns printre rafturi, iar cand necunoscutul s-a intins dupa el, Ismael Duarte l-a pus complet la pamant, sub privirile altor clienti.