Sâmbăta trecută, pe 27 mai 2023, Palatul Snagov a fost gazda unei ceremonii restrânse, organizate pentru a marca legătura dintre doi dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, Smiley și Gina Pistol. După ce și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, cei doi proaspeți soți și-au unit familiile și prietenii apropiați pentru a sărbători momentul alături de muzică, dans și distracție în Pădurea Snagov.

[read more]

Petrecerea de nuntă a fost una impresionantă, cu multe nume importante din showbizul românesc prezenți la eveniment. Printre aceștia s-au numărat Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, care au împărtășit cu fanii lor momente de la nuntă prin intermediul rețelelor sociale. Pe de altă parte, Sorin Bontea a lipsit de la eveniment, fapt care a stârnit curiozitatea multor fani și jurnaliști.

Întrucât multe semne de întrebare au fost ridicate în ceea ce-l privește pe Chef Sorin Bontea, jurnaliștii de la FANATIK au dorit să afle motivul absenței sale de la eveniment. Într-o declarație dată pentru această publicație, celebrul bucătar a explicat că nu a putut participa din motive personale, dar că ar fi dorit cu adevărat să fie prezent la eveniment.

„Da, eu marele absent? N-am ce să comentez, nu aș vrea să comentez nimic. Bineînțeles că am fost invitat. Am avut un motiv personal pentru care nu am fost. Mi-ar fi plăcut să merg, dar n-am avut ce să fac. Mai sunt și probleme, fără să le iei în calcul, apar”, a declarat Sorin Bontea pentru sursa citată.

În ciuda absenței lui Sorin Bontea, petrecerea de nuntă a fost una de neuitat pentru toți cei prezenți la eveniment. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele într-un cadru idilic, iar momentul a fost marcat de emoții și fericire. După ceremonie, toți invitații s-au distanțat de stresul cotidian și s-au bucurat de o seară plină de muzică bună, dans și amintiri pe care le vor păstra pentru totdeauna. Așadar, Smiley și Gina Pistol și-au început călătoria prin viață alături de binecuvântarea prietenilor și familiei și cu o petrecere de nuntă de neuitat în spate.

[/read]