Un barbat inselat a gasit o metoda ingenioasa pentru a se razbuna pe sotia infidela.

Alan Markovitz este un american din Detroit care a scris o carte și care este și patronul unui cunoscut club de noapte, deși el era deja un personaj destul de cunoscut în orașul lui. Modul inedit prin care a ales să se răzbune pe soția care l-a înșelat cu nimeni altcineva decât cu prietenul lui cel mai bun,  l-a făcut de fapt vedetă pe internet, lumea întregă îl aplaudă acum.

Se pare că bărbatul a făcut mari eforturi pentru ca femeia să nu uite niciodată ce simte el pentru ea. Alan a devenit creativ, conform ficei fostei sale soții dintr-o căsătorie anterioară: bărbatul a cheltuit o căruță de bani pentru a cumpăra casa de lângă casa fostei soții, și s-a mutat acolo împreună cu fiica lui în vârstă de 17 ani.

Dacă totul se oprea aici nu ar fi fost nimic grav, dar el a mers mai departe: a cumpărat și o statuie de bronz foarte scumpă a unei mâini de o mărime considerabilă care arată degetul mijlociu în toată splendoarea lui. Apoi bărbatul a pus acest obiect extrem de expresiv cu fața la casa soției.
Dar Alan nu a considerat că această acțiune a lui exprimă suficientă agresivitate pasivă, așa că s-a asigurat că statueta este vizibilă 24 de ore din 24, există un soi de reflector pe ea după ce se lasă întunericul.

Se pare că statueta o enervează și pe fiica soției adultere care a scris pe o rețea de socializare: ,,Îmi e foarte greu să mă bucur de momentele relaxante când fac baie fiindcă baia din casa mamei e cu fața la casa lui Alan.”

Iată cum arată minunata statuie atât ziua cât și noaptea: