Cazul Caracal a cutremurat întreaga Românie, dar și multe alte țări din Europa. Deși au trecut doi ani de la dispariția celor două fete, această tragedie nu a luat sfârșit nici acum. Au fost doi ani de chinuri cumplite pentru părinții și apropiații Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. În tot acest timp, nimeni nu și-a pierdut speranța și toată lumea crede că, într-o bună zi, cele două fete se vor revedea cu familiile lor. Recent, au fost dezvăluite noi detalii despre cazul celor două fete, Gheorghe Dincă povestind scene șocante despre crimele sale, care, din păcate, confirmă moartea celor două fete.

Cazul Caracal pare că nu mai are sfârșit, iar spiritele încep a fi din nou aprinse pentru familia Luizei Melencu cât și a Alexandrei Măceșanu. Recent, Gheorghe Dincă i-a povestit unui coleg de celulă crimele sale, cât și modul în care era dispus să le facă pentru a scăpa de oamenii legii. Toată discuția a fost interceptată de către polițiști, astfel în acest moment există probe clare care atestă că cele două fete nu mai sunt în viață.

Stenograme șocante cu Gheorghe Dincă
Familiile celor două fete sunt optimiste și cred cu tărie faptul că într-o bună zi o să se revadă cu acestea, însă recent au ieșit la iveală noi dezvăluiri care confirmă cu tărie decesul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Gheorghe Dincă a simțit nevoie să povestească cu colegul său de celulă scenele și momentele de teroare la care au fost supuse cele două adolescente, fără a-și imagina că ar putea fi ascultat sau înregistrat de cineva.

Ei bine, prin această tactică, oamenii legii au aflat detalii terifiante despre modul în care au fost torturate, iar mai apoi ucise adolescentele. Potrivit conversației pe care criminalul a purtat-o în celulă, Gheorghe Dincă a recurs la metode inumane și le-a supus la chinuri greu de descris, fiind capabil să facă orice numai să nu fie prins de oamenii legii.

„Păi stai să-ţi spun! Eu normal pe prima am vrut să o arunc în Olt. Am vrut să învelesc în sârmă… să dau peste sacii ăia, peste ălea. Ce m-am gândit: ‘Bă omule, eu o duc la Olt…pă pod, seara. Opresc la mijlocul podului, nu vine nicio maşină din colo, din colo, se vede că dacă e bombat aşa vezi…oho, am luat-o şi ţup!’ Şi zic: ‘Nu la Olt!’. Deşi cenuşa când a fost, după ce a fost şi n-am dus-o la Olt, mi-a venit… fiind ăla în curte şi eu lucrând… Opa!… Ştii? Am văzut…butoiul, dar nicio secundă n-am stat că trebuie ars atâta, că trebuie băgat foc atâta, că trebuie făcut… atâta, n-am avut calcule făcute. Da’ ce experiment, mă! Că nu m-am gândit la experiment sau dacă e bine sau… SĂ SCAP CA SĂ NU MĂ PRINDĂ, SĂ NU MĂ DUC LA PUŞCĂRIE, ÎNŢĂLEGI?”

Pentru a nu fi descoperit, Gheorghe Dincă a inventat metode greu de imaginat chiar și de cei mai mari criminali în serie. După ce și-a dat seama că ideea de a arunca cadavrul Luizei în Olt nu ar fi o soluție bună, acesta a recurs la o altă variantă, astfel a ars-o de vie:

„Coleg de celulă: Şi când ai băgat acolo automat o ţinea şi pe ea fiarele alea…
Dincă Gheorghe: PE EA O ŢINEAU, DAR NU LUA FOC.
Coleg celulă: Nu lua foc aşa…
Dincă Gheorghe: Nu, nu. SE ALIMENTA CU OXIGEN PE SUB CU, PE SUB…
Coleg celulă: Şi curgea slănina, şunca?
Dincă Gheorghe: Păi am avut tablă, pe tablă a curs şi… totul a ars, totul…
Coleg celulă: Ai văzut oasele roşii?
Dincă Gheorghe: Păi da, erau roşii. Păi datorită temperaturii mari… Şi când se topea…
Coleg celulă: Adică ai inventat noua modă de a scăpa de cadavru.
Dincă Gheorghe: SĂ ARZI ÎNCONTINUU PÂNĂ SE FAC ELE ZOB, ASTA E ŞMECHERIA. Din ce am observat eu acum de la mine, dar nu… n-am ştiut, de unde să ştiu eu de treaba asta?”

După ce a ars tot cadavrul, inculpatul Gheorghe Dincă a verificat starea resturilor aflate în butoi şi a observat bucăţi de oase şi cenuşă, acesta zdrobind bucăţile rămase cu un lemn pentru a le fărâmiţa, după care a intrat în locuinţă să se culce şi lăsând peste noapte butoiul în curte cu resturile în el.

Cine a fost Luiza Melencu
Luiza Melencu a fost una dintre tinerele din Caracal care au dispărut pe data de 14 aprilie 2019, după ce Gheorghe Dincă, trecut de 60 de ani, a luat-o la ocazie, în drum spre casă. În urma lungii anchete făcute de autorități în acest caz, tânăra de 18 ani a fost sechestrată timp de mai multe zile, violată şi ulterior, ucisă de Gheorghe Dincă.