Au apărut noi detalii în cazul anchetei dublei crime de la Iași.

Răsturnare de situație în cazul dublului asasinat de la Moara de Vânt. Prietenii marocanului ucis au făcut mărturisiri care i-au lăsat mască pe anchetatori.

După ce Ahmed Sami El Bourkadi a fost prins de autorități și adus în țară la audieri, și alte persoane din anturajul celor două victime găsite fără suflare în vila de la Iași au dat cu subsemnatul în fața magistraților.

Potrivit gândul.ro, câțiva dintre apropiații marocanului ucis au făcut declarații care i-au șocat pe oamenii legii. Surse judiciare au transmis că amicii lui Youssef au fost martorii unei scene agresive între bărbat și iubita lui.

Mai exact, se pare că studentul la Medicină ar fi agresat-o pe Vanesa Burlacu la una dintre petreceri, iar mai apoi a încuiat-o într-o cameră alăturată, de față cu toți invitații.

Chiar dacă organele de poliție au descoperit mai multe dovezi care par a-l incrimia direct pe Ahmed Sami El Bourkadi, marocanul se declară în continuare nevinovat.

În fața judecătorilor, suspectul dublei crime de la Iași a mărturisit că rana pe care o are la mână și pe care a fost nevoit să o trateze la spital nu are nicio legătură cu moartea Vanesei Burlacu și a iubitului ei.

Tânărul a dezvăluit că s-a ales cu acea plagă în urma unei căzături, când a alunecat pe o porțiune de polei și a căzut într-o bucată de metal. Conform sursei citate, avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi a dezvăluit că tăietura s-a cicatrizat ulterior, motiv pentru care clientul ei va fi suspus unei expertize ADN, care va arăta mecanismul de producere.