Se pare că animalul de companie a lui Dorian Pop, Cheluțu, a adus în conturile lui Dorian Popa sume imense de bani. De asemenea, Dorian mai face bani și din activitatea sa de pe internet. El a povestit recent despre cum face asta.

Câți bani i-a adus Cheluțu lui Dorian Popa?

Până acum, Chelutu i-ar fi adus stăpânului sau suma de 150 de mii de euro și e în plină ascensiune. Însă Dorian Popa câștigă mult mai mult din activitatea lui pe internet. Totuși, un român oarecare trebuie să se împrumute la bancă pentru aceste sume de bani, în timp ce câinele lui Dorian Popa a făcut 150.000.

„1-15 mii de euro, o medie. Sunt luni de 20-25 de mii, sunt luni de 10-15 mii.”, spune artistul.

Aproape un milion de euro intră în conturile lui Dorian Popa anual

De asemenea, cei mai mulți bani îi ia de pe Youtube, spune Dorian Popa, acolo de unde îi intră lunar în conturi 20-30 de mii de euro. Combinat cu Instagram, artistul ajunge la 40 de mii de euro lunar. Se pare că Dorian Pop face în jur de 500.000 de euro de pe internet, anual. De asemenea, să nu uităm faptul că el este atât actor, cât și cântăreț, iar acum că s-a dat verde la petreceri cu siguranță sumele acestuia vor crește.

Sume colosale! Câți bani câștigă Dorian Popa anual numai din activitatea din online? „O medie ar fi 40 de mii pe lună”

Fiind implicat și în proiecte de televiziune, așadar, probabil, încasările lui anuale se ridică undeva la aproximativ 1 milion de euro. El recunoaște că face mai multe lucruri de-odată, de la actorie până la vlog, însă spune că cel mai bine se simte pe Youtube, fiindcă acolo este în elementul lui. Pentru a avea succes, spune Dorian Popa, trebuie să fie cât mai natural, cât mai real.

Dorian Popa: YouTube-ul e viața mea

„Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real.”, a mărturisit acesta într-un podcast.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<