Anamaria Prodan mai are de aşteptat până la prima înfăţişare în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, care este programată pe 7 februarie.

Până atunci, vedeta se distrează în Dubai cu mai mulţi bărbaţi misterioşi. Unul dintre aceştia o „răsfaţă” cu cadouri de sute de mii de euro.

Potrivit spynews.ro, Anamaria primeşte încontinuu cadouri de la un admirator. Acesta i-a trimis buchete imense de trandafiri roşii, dar şi mai multe bijuterii. Agentul de jucători tocmai s-a afişat cu o brăţară primită de la acesta, care valorează nu mai puţin de 86.000 de dolari.

Ce cadouri a primit Anamaria Prodan de la un milionar

„Sunt cu tine. Îmi iubesc viața, sunt puternică”, a fost textul care a însoţit ultima imagine postată de Anamaria Prodan pe reţelele sociale. În ea le arată fanilor ce cadou a primit.

Potrivit sursei citate anterior, Anamaria Prodan a primit şi un bolid de o jumătate de milion de euro de la acelaşi bărbat.

Bolidul primit de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, aflată la Dubai pentru petrecerea de Revelion, a primit de la admiratorul ei un bolid de lux. Este vorba de un Lamborghini Aventador 63 Edition, al cărui preț de catalog se ridică la 517.000 de dolari.

Prodan și-a anunțat noua achiziție pe contul de Instagram. „Mmmmmmm…Lamborghini Aventador Baby. Te iubesc, baby! Aceasta este aleasa„, a scris Anamaria Prodan, la un videoclip în care se urcă la valonul noii sale „jucării”.

Lamborghini Aventador 63 Edition atinge 100 km/h în 2,8 secunde și are 770 de cai putere. Anamaria Prodan mai are în garajul personal și un Lamborghini Huracan Evo, pe care a cheltuit aproape 300.000 de dolari, vara trecută.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<