Nu numai că a reușit să obțină pragul de 5%, însă a ajuns aproape de 10%. Se pare că formațiunea AUR va deveni a doua forță politică din România. Se pare că sociologul Gelu Duminică spune că partidul condus de George Simion are mari șanse să ajungă al doilea partid din România la următoarele alegeri.

Gelu Duminică: AUR are șanse mari să ajungă la guvernare

Gelu Duminică spune că viitorul partidului condus de George Simion depinde foarte mult de cei care sunt în spatele acestui partid, și nu se referă la electori, ci la cei care au gândit această formațiune politică. Sociologul spune că AUR are șanse mari să ajungă chiar la guvernare.

Gelu Duminică spune că AUR are motorul în altă parte, însă nu ar putea să spună exact unde, însă e cu totul în altă zonă față de ceea ce vedem noi ca leadership. Personal,  Duminică spune că AUR va crește până la următoarele alegeri și va avea un rezultat bun. Acest partid va continua să catalizeze toate nemulțumirile celor din societatea românească și a celor care experimentează lehamitea.

Surpriză totală! AUR va fi unul dintre cele mai puternice partide din România. Totul a fost făcut public

AUR, partidul numărul 2 în țară

„Nu m-ar mira deloc ca la următoarele alegeri AUR sa devina chiar partidul numarul 2 in Romania, nu neaparat numarul 3.

Întrebat dacă am putea să asistăm la un guvern condus de AUR, Gelu Duminică a spus că totul este posibil. Istoria ne-a demonstrat că, din păcate, lucrurile de acest gen pot fi posibile, a mai explicat sociologul.

De când a intrat în Parlament, partidul condus de George Simion s-a poziționat tot timpul împotriva măsurilor de protecție luate de Guvernele PNL împotriva pandemiei de coronavirus. Din formațiune a făcut parte și Diana Șoșoacă, însă ea a fost dată afară până la urmă din formațiune, după mai multe declarații controversate referitoare la campania de vaccinare și la pandemia de coronavirus în sine.

Se pare că românii rezonează cu această formațiune. Specialiștii spun că cei din AUR de folosesc fix de problemele românilor pentru a câștiga electorat.