Tatăl fetei ucise în Grădina Botanică din Craiova, reacție tulburătoare. Bărbatul a postat un mesaj sfâșietor în mediul online, în urma atacului sângeros de marți, 27 iunie. Melis, fiica sa, a fost înjunghiată.
[read more]
Subtitlu 1: Un tată devotat aduce un omagiu emoționant fiicei sale

În urma tragicului atac din Grădina Botanică din Craiova, Flavius Lungu, tatăl adolescentei de 14 ani, a fost cuprins de durere și a găsit puterea de a împărtăși suferința sa cu lumea. Prin intermediul unei postări emoționante pe rețelele sociale, acesta a dorit să arate cât de mult îi va lipsi fiica sa, Melis.

Imaginea postată de tatăl îndurerat a surprins o coroană de flori primită de la Universitatea Craiova, însoțită de un mesaj simplu, dar profund: „Melis, mereu în inimile noastre”. Această mică atenție a adus un strop de alinare în durerea imensă pe care Flavius Lungu o simte în aceste momente grele.

Subtitlu 2: Familie și prieteni își exprimă durerea și amintirile cu privire la Melis

Mesajul tatălui nu a fost singurul mod de a împărtăși durerea provocată de pierderea Melisei. Mama adolescentei, Ana Maria Lungu, a postat și ea un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare, descriind-o pe fiica lor drept un dar neprețuit. Ea a amintit de lumina pe care Melis a adus-o în viața lor prin dragostea, bunătatea și zâmbetul său pur.

În aceste momente de suferință profundă, familia și prietenii cei mai apropiați se unesc într-un adio plin de iubire și recunoștință. Mesajele frumoase și pline de emoție transmise în mediul online reflectă impactul pe care Melis l-a avut în viețile celor care au cunoscut-o.

Subtitlu 3: Părinții organizează priveghiul și înmormântarea

După pierderea tragică a Melisei, părinții acesteia au anunțat că priveghiul va avea loc sâmbătă, 1 iulie, la ora 11:00, în Biserica Sfântul Spiridon. Cei care doresc să își ia rămas bun de la Melis sunt invitați să participe la înmormântare, care se va ține în Cimitirul Sineasca.

Melis a fost înjunghiată mortal în timp ce se plimba în Grădina Botanică din Craiova alături de prietenul său, Emanuel. Tânărul a fost și el atacat, fiind transportat în stare gravă la spital. Cu toate acestea, acesta a ieșit din comă și se află în proces de recuperare.

Criminalul, un băiat de 17 ani, elev la Colegiul Militar din Craiova, și-a recunoscut faptele și a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. În fața magistraților, acesta a exprimat regretul față de moartea Melisei, dar nu a arătat aceeași remușcare în privința atacului asupra lui Emanuel.

În urma acestei tragedii, comunitatea din Craiova și întreaga țară este profund marcată de pierderea unei tinere vieți, iar familia și prietenii își exprimă durerea în moduri diferite, încercând să găsească puterea de a merge mai departe. Melis va rămâne mereu în inimile celor care au cunoscut-o și va fi un simbol al inocenței și frumuseții pierdute în aceste momente tulburătoare.
[/read]