Dinu Maxer trece prin momente teribile! Tatăl artistului s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut joi, 13 ianuarie.

Dinu Maxer este în doliu! Tatăl lui a murit după o lungă suferință. Bărbatul a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu 13 ani. Din păcate, boala a recidivat și a ajuns la spital luna trecută. Deși a sperat că se face bine, medicii nu l-au mai putut salva. Dinu Maxer a scris un mesaj emoționant pe Facebook, în amintirea tatălui său.

„A fost până azi … un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea sa le împărtășesc cu voi despre tatăl meu… Mi-l amintesc tinundu-mă de șaua de la bicicleta …sau stând cu mine când studiam la acordeon…apoi îmi amintesc ca s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orga…a fost si dur cu mine in adolescenta cand ma pregateam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicina…mi-l amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurandu-se când devenisem cunoscut…dezamăgit ca am lăsat medicina, dar mulțumit ca eram fericit cu viata mea de artist. L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicală – acesta a fost probabil cel mai.frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lauda sau felicita!”, a scris Dinu Maxer pe Facebook.

Tatăl lui Dinu Maxer a murit! "Pleacă împlinit din lumea asta!"