Oana Zăvoranu a început în urmă cu un an un război împotriva tuturor influencerilor din România.

Printre ”preferații” ei se află Tavi Clonda și Gabriela Cristea, pe care Querida nu ratează să-i critice la orice pas sau mai bine zis la orice postare din online.

Ultima dată, Oana Zăvoranu a scris despre ei: „Nehalții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, cu referire la niște imagini în care apar cei doi soți.

În ciuda atacului, Tavi Clonda nu a dorit să intre în polemici cu „Querida” și a declarat, pentru playtech.ro, că preferă să evite astfel de dispute.

„Nu avem nimic în comun cu respectiva.”, a spus acesta pentru playtech.ro.

Zăvo nu a pierdut până acum niciun proces cu influencerele din România și a spus în repetate rânduri că nu o sperie astfel de încercări de intimidare și că nu se va opri niciodată din a spune adevărul.

„Nu mă voi opri niciodată din a arăta adevărul. Şi niciodată nu am să mint. Nici măcar un cuvânt din ceea ce spun sau scriu nu este minciună, nu aș face niciodată așa ceva. Adevărul nu înseamnă defăimare. Adevărul și autencititatea vor câştiga întotdeauna, Mulţi vor banii mei, dar nu se poate”, a spus Oana Zăvoranu, la acea vreme pentru playtech.ro.