Tavi Clonda a trecut prin momente cumplite în urmă cu ceva timp.

Mama cântărețului vorbește despre epidosul mai puțin plăcut din viața lor.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră.
Pe lângă faptul că are o familie extrem de frumoasă, cântărețul are și o carieră de succes. Însă, deși îi ține la curent pe internauți cu tot ceea ce face, se pare că există un eveniment din viața artistului pe care îl cunoaște puțină lume.

Elena Clonda, mama artistului, a făcut dezvăluiri, cu ochii în lacrimi, despre momentul în care i-a fost teamă că o să-și piardă copilul. În tinerețe, partenerul Gabrielei Cristea a fost implicat într-un scandal și a lovit și el o persoană. A trebuit să ajungă la spital, pentru că s-a lovit foarte grav la mână.

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital(…) I-a tras un pumn la un tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat”, a dezvăluit Elena Clonda, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

În continuare, femeia susține că fiul ei a avut tendonul rupt și a durat foarte mult timp refacerea. Totodată, se pare că a făcut și infecție, iar, în tot acest timp, Elena Clonda a tras o sperietură groaznică.

„ L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt.(…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut”, a mărturisit în lacrimi mama lui Tavi Clonda.

 

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!