Bioenergoterapeutul Lidia Feciorul a explicat într-o emisiune TV care este motivul pentru care apar tumori la copilași cu vârste foarte mici. Ea explică faptul că toată lumea se întreabă de ce apar tumori la copii de un an, doi ani și ce păcate au acești micuți pentru a trece printr-o problemă atât de gravă. Se pare, însă, că totul are legătură cu mama copilului.

Toate femeile însărcinate trebuie să fie atente

Lidia Fecioru explică faptul că totul este legat de informații intrauterine. Mai clar, în momentul în care o femeie rămâne însărcinată, ea nu trebuie să se teamă sau să își facă vreo grijă pentru sănătatea ei sau pentru sănătatea copilului pe care îl poartă în pântece. De exemplu, multe femei atunci când sunt gravide văd anumite situații și spun ‘să nu dea Dumnezeu să aibă copilul meu așa ceva”, conform Antena 3.

Toate mamele trebuie să știe acest lucru! De ce apar tumori la copii cu vârste foarte fragede

În acel moment, frica respectivă, informația de frică se instalează intrauterin și se duce țintă către ea sau către copil. De asemenea, femeii însărcinate nu trebuie să îi fie teamă sau să se gândească măcar că ar putea avea vreo boală în perioada de sarcină, fiindcă toate aceste informații se transmit copiilor.

De ce copiii cu vârste fragede suferă de diferite boli

De aceea, explică specialista, sunt foarte mulți copii în România care suferă de ADHD, sau care au dublă personalitate, sau în cazuri grave chiar tumori. Ea spune că a văzut un copilaș de un an și trei luni care avea diabet de 500. Chiar dacă mama a dus sarcina așa cum ar fi trebuit, gândurile acesteia s-au transmis către copil și iată că micuțul are probleme de sănătate.

Concluzia: În momentul în care o femeie rămâne însărcinată trebuie să alunge orice gând negativ din mintea ei și să controleze fiecare informație care îi ajunge în creier fiindcă totul ajunge la copil.