Dan Bittman, un artist celebru la noi în țară, a ales să nu se însoare niciodată. Deși a fost împreună cu unele dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă a țării, cântărețul nu a vrut să se căsătorească. El spune că motivul principal pentru care nu s-a dus în fața altarului este acela că nu l-ar fi vrut nimeni. Totodată, Bittman definește căsnicia ca pe ceva important care presupune multe lucruri.

Dan Bittman: Nu m-am căsătorit pentru că nu m-a vrut nimeni

„E luna iubirii, nu? Sunt foarte ocupat. (…) Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea aşa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituţie, să fim serioşi. Trebuie să stai, e cu declaraţii, te complici“, a spus Dan Bittman, citat de viva.ro

Solistul trupei Holograf mărturisește că sunt multe relații pe care le-a avut și pe care le regretă că s-au încheiat, însă nu a depins de el ca situația să se termine frumos.

Total neașteptat! De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman niciodată: Nu m-a vrut nimeni...

„Viaţa merge înainte, nu avem încotro, trebuie să o ducem până la capăt“, a mai spus Dan Bittman.

Inel de logodnă oferit de Bittman, aruncat!

Artistul nu a vrut să dea nume, însă a dezvăluit că respectiva femeie, căruia i-a oferit inelul de logodnă, a aruncat bijuteria, lucru care l-a șocat și dezamăgit, mai ales că relația lor era una pasională, frumoasă, și nu se aștepta niciodată să treacă prin așa ceva.

Mai mult decât atât, Dan Bittman spune că a pierdut șirul inelelor oferite. Îi place să facă cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relația sau cu dragostea.

Totodată, artistul a mai spus că toate femeile din viața lui i-au găsit defectele, iar el nu a simțit nevoia și nu a făcut niciun efort pentru a se ascunde.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<