Face ce face și Adrian Minune ajunge din nou viral!

De această dată, gestul cântărețului de manele a surprins pe toată lumea. Cum a reacționat când o fetiță îi dă 100 de lei pentru o dedicație și nu se aștepta să-l vadă nimeni.

Cu un video apărut recent în mediul online, Adrian Minune și-a lăsat urmăritorii cu gura căscată. Gestul pe care l-a făcut manelistul în timpul unei cântări la un eveniment privat a uluit pe toată lumea și i-a stârnit zeci de mii de reacții.

Gestul lui Adrian Minune când o fetiță îi dă 100 de lei pentru o declarație. A crezut că nu-l vede nimeni, dar a fost filmat!

Aflat la o nuntă, unde a fost chemat să încânte lumea venită să celebreze dragostea celor proaspăt uniți, Adrian Minune a fost filmat într-o ipostază care i-a uluit pe toți cei ce au urmărit video-ul.

O fetiță de aproximativ 3 ani a fost surprinsă când se duce direct la Adrian Minune, aflat într-o scurtă pauză între cântări, cu o bancnotă de 100 de lei în mânuță. Așa cum era de așteptat, micuța îi oferă banii artistului. Pentru o clipă Adrian Minune, s-a uitat la fetiță și îi ia banii.

Dar în același timp, artistul a băgat mâna în buzunar și a scos o altă bancnotă de 200 de lei. În secunda următoare, i-a înmânat-o fetiței. Așa se face că Adrian s-a descurcat de “minune” și a întors gestul foarte subtil! Așadar, a fost un schimb din care fetița a ieșit în câștig.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<