O fetiță de 3 ani din Cluj a murit după ce a căzut într-o groapă săpată de tatăl ei în curtea casei, iar motivul pentru care tragedia s-a întâmplat a fost dezvăluit. Potrivit unui vecin, groapa săpată de tatăl copilei s-a umplut cu apă în urma ploilor abundente, iar într-un moment în care nu a fost supravegheată de părinții ei, fetița a căzut în aceasta.
[read more]
Fetița căzută în groapă

Tragedia s-a petrecut în curtea casei familiei din comuna Săvădisla, județul Cluj. Tatăl copilei a săpat o groapă pentru a face un beci și, din cauza ploilor abundente, aceasta s-a umplut cu apă. Într-un moment în care nu a fost supravegheată de părinți, fetița a căzut în groapă și a fost găsită inconștientă de mama ei.

Vecinii au declarat că mama fetiței a cerut ajutor de urgență, iar vecinii au venit în ajutor și au încercat să o resusciteze, însă fără succes. La fața locului au ajuns ambulanțe SMURD, medici, paramedici și pompieri, iar fetița a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD de la Jibou, dacă semnele vitale ar fi revenit.

Motivul tragediei

Potrivit unui vecin, groapa săpată de tatăl copilei în curtea casei s-a umplut cu apă în urma ploilor abundente. Într-un moment în care nu a fost supravegheată de părinți, fetița a căzut în groapă și a fost găsită inconștientă de mama ei.

Familia lovită de tragedie

Familia copilei lovită de tragedie mai are un băiețel, iar vecinii au declarat că mama copilei avea foarte mare grijă de cei doi copii și renunțase chiar și la locul de muncă pentru a-i îngriji. În urma tragediei, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cei de la Direcţia pentru Protecția Copilului vor face propria anchetă pentru a stabili circumstanțele în care tragedia s-a produs.

Concluzie

Tragedia care a avut loc în Cluj, în urma căreia o fetiță de 3 ani a murit după ce a căzut într-o groapă săpată de tatăl ei în curtea casei, a șocat o întreagă comunitate. Potrivit vecinilor, groapa săpată de tatăl copilei s-a umplut cu apă în urma ploilor abundente, iar într-un moment în care nu a fost supravegheată de părinți, fetița a căzut în aceasta. Familia copilei lovită de tragedie mai are un băiețel, iar cei de la Protecția Copilului vor face propria anchetă pentru a stabili circumstanțele în care tragedia s-a produs.
[/read]